فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

2280 بازدید
05 اردیبهشت 00
مروارید
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

بادمجان صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصور عموم که آن را بی خاصیت می دانند سرشار از مواد مغذی و ویتامین ها می باشد و خواص دارویی فراوانی دارد. بامجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، فلفل شیرین و گوجه فرنگی است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، کلسیم، پتاسیم، ویتامین های ب، ویتامین آ و بتا، ویتامین ث کربوهیدرات، آهن، فیبر می باشد و یک ضد ویروس مفید است. این مقاله درمورد فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه می باشد، پس با ما همراه باشید؛

 

فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

 

فواید بادمجان

  • بادمجان با مقدار بالای آب موجود در خود می تواند به حفظ نرمی و زیبایی پوست شما بسیار کمک کند.
  • بادمجان به دلیل اینکه مقدار بسیار زیادی آب دارد، می تواند به سالم نگه داشتن بدن کمک کرده و توانایی جلوگیری از بیماری ها را دارد.
  • بادمجان به کاهش خطر سکته و بیماری های قلبی و عروقی بسیار کمک می کند.
  • بادمجان حاوی مقادیر بسیار عالی از ویتامین ث می باشد و یک منبع ضد ویروس و ضد باکتری موثر می باشد.

طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

1. روش آماده سازی سالاد بادمجان

زمان آماده سازی: ده دقیقه

زمان پخت و پز: چهل دقیقه سه نفر

مواد لازم:

  • سه عدد بادمجان را برش بزنید، نمک بپاشید و داخل آبکش بریزید.
  • دو عدد پیازچه، خلال شده
  • یک چهارم فنجان دانه های انار
  • یک فنجان ماست
  • یک مشت گشنیز سبز خرد شده
  • دو حبه سیر خرد شده

طرز تهیه: بعد از نیم ساعت قرار دادن بادمجان در نمک، آن را در روغن تفت دهید. بادمجان را روی حوله های آشپزخانه فیلتر کنید. بادمجان را در ظرف سرو بریزید و پیاز سبز خرد شده را بپاشید. ماست، سیر و گشنیز را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را روی بادمجان پخش کنید. روی سالاد را دانه های انار بپاشید.

 

همچنین بخوانید: خواص و مضرات بادمجان (بادنجان) برای سلامتی

 

2. سالاد بادمجان سرخ شده

زمان آماده سازی: ده دقیقه

زمان پخت و پز: پانزده دقیقه

مواد لازم:

  • ده عدد بادمجان کوچک
  • نصف فنجان سرکه سفید
  • ده حبه سیر
  • یک قاشق کوچک نمک
  • یک قاشق چای خوری گشنیز
  • یک چهارم فنجان آب لیمو
  • ده عدد گوجه گیلاسی زرد
  • ده عدد قارچ متوسط
  • یک پیاز متوسط ، خلال شده
  • یک عدد فلفل سبز
  • یک قاشق کوچک فلفل قرمز خرد شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک فنجان سس مایونز
  • نصف کاهو
  • ده عدد گوجه گیلاسی قرمز
  • یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

طرز تهیه: بادمجان ها را از طول برش دهید، کمی نمک روی آن ها بپاشید و بگذارید چند دقیقه بماند تا روی سطح تکه های بادمجان قطره آب ایجاد شود، سپس آن ها را با حوله پنبه ای یا یک دستمال کاغذی آشپزخانه خشک کنید مقداری روغن در ماهیتابه ای عمیق بریزید. برش های پیاز را داخل روغن بریزید و آن ها را تفت دهید تا رنگ آن ها طلایی شود و پیاز را روی یک تکه دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس آن را کنار بگذارید.

بادمجان را به روغن اضافه کرده و آن را تفت دهید تا طلایی شود. مقداری سرکه را در یک ظرف گود بریزید. بادمجان ها را از روغن خارج کرده و مستقیما داخل سرکه قرار دهید، (مراقب باشید قاشق در سرکه فرو نرود تا دوباره آن را در روغن داغ قرار می دهید روغن داغ پاشیده نشود.) بادمجان سرخ شده را به مدت چند دقیقه در سرکه بگذارید. بادمجان را از سرکه خارج کرده و کنار بگذارید، (بدون اینکه سرکه ای را برای تهیه سس استفاده کنید.)

یک ظرف مخصوص سرو بیاورید و کاهو را به صورت ورقه های خیلی نازک برش دهید، آن را در پایین بشقاب قرار دهید و گوجه ها را از وسط نصف کنید و آن ها را روی کاهو پخش کنید. قارچ ها را به صورت ورقه های نازک خرد کرده و روی کاهو پخش کنید. بادمجان سرخ شده را روی سالاد پخش کنید، کمی سس توزیع کنید و جعفری و پیاز سرخ شده را روی آن بپاشید، سپس سالاد را با سس اضافه سرو کنید.

طرز تهیه سس: سرکه، فلفل، سیر، چیلی، نمک، گشنیز، سس مایونز و آب لیمو را در مخلوط کن ریخته و آن را با سرعت متوسط اجرا کنید تا یک سس صاف بدست آورید، سس را در ظرف مخصوص سس بریزید، و آن را در کنار سالاد سرو کنید.

 

فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

فواید بادمجان و طرز تهیه 3 نوع سالاد بادمجان بسیار خوشمزه

 

3. سالاد بادمجان رومی

مواد لازم:

  • یک کیلوگرم بادمجان کوچک
  • ده مغز کامل گردو
  • یک فنجان انار

مواد لازم سس:

  • سه حبه سیر خرد شده
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک قاشق چای خوری نعناع خشک
  • یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک
  • یک چهارم فنجان ملاس انار
  • نصف فنجان گردوی خرد شده
  • قاشق کوچک نمک
  • سه قاشق غذاخوری خردل
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • یک چهارم فنجان آب لیمو
  • یک قاشق کوچک چیلی خرد شده

طرز تهیه: سر بادمجان را ببرید و بادمجان را از طول به چهار قسمت برش دهید. روغن ذرت را در ماهیتابه ای عمیق گرم کنید. بادمجان را در روغن داغ بریزید و بادمجان را هم بزنید تا رنگ آن طلایی شود. بادمجان را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود.

طرز تهیه سس: سیر، نمک، فلفل، خردل، نعناع، روغن زیتون، سرکه، آب لیمو، ملاس انار، چیلی و گردو را در یک ظرف عمیق یا یک فنجان بزرگ بریزید و مواد را با استفاده از یک قاشق هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. روی یک ظرف سرو کمی سس پهن کنید. مقداری بادمجان را در ظرف پهن کنید. کمی سس و سپس بقیه بادمجان را پخش کنید. بقیه سس را توزیع کنید. انار و گردو را روی سالاد پخش کنید. سالاد را با جعفری تزئین کرده و سرو کنید.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

پودر سیر را با خواص پایین آورنده فشار خون، تنظیم کننده قند خون و چربی خون، ضد مسمومیت حاصله از نیکوتین سیگار و آلودگی هوا، ضد چاقی، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0