طرز تهیه کوفته و آبگوشت گیاهی مخصوص گیاهخواران
طرز تهیه کوفته و آبگوشت گیاهی مخصوص گیاهخواران
کوفته و آبگوشت از معروفترین، قدیمی ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب می شوند. مواد اصلی دیزی یا همان آبگوشت شامل گوشت گوسفندی، دنبه، نخود و لوبیا است که انواع مختلفی نظیر آبگوشت بزباش، آبگوشت بلغور، آبگوشت لوبیا (غذای سنتی کاشان)، آبگوشت کشک، آبگوشت گندم و … می باشد که در شهرهای مختلف با محتویات متفاوت پخته میشوند. کوفته هم انواع مختلفی دارد که در شهرهای مختلف با محتویات متفاوت تهیه می شود که معروفترین آن کوفته تبریزی است. محتوای اصلی این دو غذای خوشمزه و بسیار مقوی عمدتا گوشت و حبوبات است که متاسفانه برای گیاهخوران غذای مناسبی نمی باشد. به همین جهت در این مقاله طرز تهیه کوفته و آبگوشت گیاهی مخصوص گیاهخواران را آموزش خواهم داد که امیدوارم آن را تهیه و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه کوفته و آبگوشت گیاهی مخصوص گیاهخواران
طرز تهیه کوفته و آبگوشت گیاهی مخصوص گیاهخواران
کوفته گیاهی
مواد لازم:
- برنج یک و نیم لیوان
- لپه یک لیوان
- پیاز یک عدد متوسط
- گوجه فرنگی ۴ عدد متوسط
- سیر یک حبه
- آرد نخودچی ۵ قاشق غذاخوری
- هل سبز نصف قاشق چای خوری
- یک کیلو گرم سبزی کوفته (شامل گشنیز، نعنا، جعفری، ترخون، شوید، پیازچه و مرزه)
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زردچوبه نصف قاشق چای خوری
- دارچین نصف قاشق چای خوری
- زیره سیاه نصف قاشق چای خوری
- پودر تخم گشنیز نصف قاشق چای خوری
- زعفران نصف قاشق چای خوری
- روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری