طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و سالم
طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل
با آغاز فصل سرما و کاهش دما، بیماری های ویروسی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا در کمین هستند، لذا مصرف غذاهای گرم و مقوی مانند انواع سوپ ها بسیار مفید می باشند. استفاده از مواد مغذی و طبیعی در سوپ ها سبب تقویت سیستم ایمنی شده و بدن شما را در برابر انواع ویروس ها محافظت می کند. امروز در این مقاله با طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و سالم در خدمت شما هستم. هویج و زنجبیل، دو ماده غذایی بسیار مفید، با ارزش غذایی بالایی هستند که بدن را تقویت کرده و به حفظ سلامت شما کمک می کنند. حال تا انتهای این مقاله ما را همراهی کرده و از پخت این سوپ فوق العاده خوشمزه لذت ببرید.
فواید هویج و زنجبیل
خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کنندگی زنجبیل سبب شده است که این ماده غذایی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار موثر واقع شود و سیستم ایمنی بدن را ارتقا دهد. علاوه بر این، زنجبیل به درمان نشانه های این بیماری از جمله سرفه و گلو درد کمک می کند. همچنین، زنجبیل یک ادویه ضد دیابت، ضد سرطان، ضد چاقی و ضد درد است که به دلیل طبع گرمش سردی بدن را از بین می برد.
هویج نیز جز سبزیجات بسیار مغذی و مفید است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. هویج سرشار از بتاکاروتن، آنتی اکسیدان ها، مواد معدنی، ویتامین آ، ویتامین ب، ویتامین ث و فیبر است که سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. علاوه بر این، هویج تقویت کننده پوست و مو، قلب و بینایی است و به درمان بیماری های گوارشی کمک می کند. بنابراین، ترکیب این دو ماده غذایی فوق العاده مقوی، علاوه بر حفظ سلامت و ارتقا سیستم ایمنی بدن، اثر بخشی آن ها را چند برابر می کند.
طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل خوشمزه و سالم
مواد لازم:
- هویج متوسط 5 عدد
- زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری (معادل یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل)
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر یک حبه
- سیب زمینی یک عدد
- ساقه کرفس 2 عدد
- جعفری خرد شده نصف فنجان
- آب مرغ یا سبزیجات 2 لیوان
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- زیره سیاه نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه: در ابتدا پیاز و سیر را خرد کرده و به همراه روغن زیتون کمی تفت دهید. سپس، سیب زمینی، ساقه کرفس، هویج و زنجبیل را خرد کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. در این مرحله دو سوم از جعفری خرد شده را به همراه ادویه جات از جمله زیره سیاه، زردچوبه، نمک و فلفل افزوده و در نهایت آب مرغ یا سبزیجات را بیافزایید. بعد از جوشیدن سوپ، زیر حرارت را کم کرده و اجازه دهید تمامی مواد سوپ به آرامی پخته و نرم شوند. در آخر نیز برای تزیین سوپ باقی مانده جعفری ها را روی آن بریزید.
نکته: شما می توانید به جهت زیبایی بیشتر سوپ هویج و زنجبیل، پس از پخته شدن، آن را میکس کرده و مجدد 10 دقیقه روی حرارت قرار دهید و در انتها برای تزیین از جعفری خرد شده و یک قاشق غذاخوری خامه استفاده نمایید.
همچنین بخوانید: سوپ فلفل دلمه ای جهت کاهش وزن
سوپ هویج و زنجبیل (روش دیگر)
مواد لازم:
- هویج متوسط 4 عدد
- زنجبیل تازه 2 قاشق غذاخوری (معادل یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل)
- دال عدس یک پیمانه
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر یک حبه
- گوجه فرنگی یک عدد
- ساقه کرفس 2 عدد
- جعفری خرد شده نصف فنجان
- آب مرغ یا سبزیجات 2 لیوان
- آب لیمو ترش تازه به میزان دلخواه
- روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
- زیره سیاه نصف قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه: دال عدس را به همراه پیاز خرد شده و 2 لیوان آب سبزیجات یا مرغ مخلوط کرده و روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد. سپس، گوجه فرنگی را به همراه سیر با نصف لیوان آب به سوپ در حال جوش بیفزایید. پس از 15 دقیقه پخت، ساقه کرفس، هویج و زنجبیل را خرد کرده و به همراه روغن زیتون، نمک و فلفل و زیره سیاه به سوپ افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد. 10 دقیقه قبل از سرو غذا، آن را با گوشت کوب برقی، میکس کرده و مجدد روی حرارت قرار دهید و در نهایت، آب لیمو ترش و جعفری خرد شده را افزوده و غذا را سرو کنید.
از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.
پودر زنجبیل را با خواص تقویت معده و کبد، نیرو دهنده قوای جنسی، ضد تهوع و استفراغ، رفع مسمومیت غذایی، ضد نفخ، درمان بلغم، تقویت حافظه، بادشکن، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.