سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی

3782 بازدید
15 آذر 96
مهربانو زهرا
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی

مهربانان دوستان و همراهان همیشگی مطبح، من مهربانو زهرا، با یک آموزش و دستور پخت جدید در خدمت شما عزیزان مهربان هستم. آموزش امروز طرز تهیه بادمجان سوتالی یا کبابی معروف است.

در شهری که این غذا رو میپزن (بادرود یکی از شهرهای استان اصفهان) به زبان محلی به این غذا بادمجان سوتالی گفته میشه همون کباب کردن بادمجان روی زغال یا گاز. شاید در شهرهای دیگر ایران این نوع غذا رو با مدل های مختلف و طمع های مخصوص اون شهر بپزن اما این نوع غذا مخصوص خود این شهر است و روزهایی که به پیک نیک تشریف میبرن بعنوان صبحانه روز پیک نیک، از این غذا بدون پیاز داغ و روغن استفاده می کنند یعنی بادمجان و گوجه رو روی زغال کباب کرده پوست میگیرن و همراه با ماست و پیازچه خورده و لذت میبرن اما در منزل می توان به این روشی که الان آموزش میدم پخته و به عنوان یک وعده نهار یا شام میل کرد.

در فصل تابستان که فصل بادمجان تازه و گوجه تازه است این غذا پایه ثابت مردمان این شهر است. مدت زمان پخت این غذا نیم ساعت است.

 

همچنین بخوانید:  طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی

 

مواد لازم برای تهیه بادمجان سوتالی یا همان بادمجان کبابی برای چهار نفر

  • بادمجان : چهار عدد (درشت و تازه)
  • گوجه : دو یاسه عدد
  • پیاز : یک عدد
  • روغن و نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax