سفید شدن مو و معرفی 4 ماده خوراکی بی نظیر که سبب توقف سفیدی مو می شود
4 ماده خوراکی بی نظیر که سبب توقف سفیدی مو می شود
سفید شدن مو نیز یکی از اثرات مخرب شیوه زندگی مدرن است. در حال حاضر، حدود 70 درصد مردم از مشکلات مرتبط با مو مانند ریزش مو، خشکی مو و سفید شدن موها در سنین بسیار پایین رنج می برند. وقتی در اوایل 30 سالگی و گاهی اوقات، حتی 20 سالگی، مو سفید می شود کاملا نگران می شوید. موهای خاکستری و سفید در نتیجه از دست دادن رنگدانه های مو ایجاد می شوند. هنگامی که کاهش قابل توجهی در رنگدانه بوجود آید، مو به رنگ خاکستری تبدیل می شود. هنگامی که کاملا رنگدانه ای وجود نداشته باشد، سفید می شود. علت دقیق این موضوع هنوز کشف نشده است، اما محققان بر این باورند که، نه تنها آلودگی و استرس مسئول این مشکل هستند، بلکه رژیم غذایی هم تاثیر گذار است. حال با 4 ماده خوراکی بی نظیر که سبب توقف سفیدی مو می شود، آشنا شوید.
دلایل سفید شدن مو چیست؟
رشد مو در سه مرحله رشد (آناژن)، توقف (کاتاژن) و استراحت (تلوژن) اتفاق می افتد. رشد مو زمانی اتفاق می افتد که سلول های قدیمی از طریق فولیکول های مو به علت تولید سلول های جدید تحت فشار قرار می گیرند. در طول دوره استراحت، موهای شما به پایان عمر خود می رسند و از بین می روند. سپس، یک رشته موی جدید در جای آن ها رشد می کند. هنگامی که موهای شما رشد می کنند، رنگدانه هایی که به آن رنگ می دهند نیز تولید می کنند. با افزایش سن، مقدار رنگدانه ای که در هر رشته مو تولید می شود، کاهش می یابد، به همین دلیل به رنگ خاکستری و در نهایت به سفید تبدیل می شود.
سفید شدن مو
عوامل اصلی سفید شدن مو عبارتند از:
- ژنتیک
- کمبود ملانین
- استرس
- تغییرات آب و هوایی
- آلودگی هوا
- استفاده از مواد شیمیایی (رنگ مو، شامپو و غیره)
- عدم تعادل هورمون ها و برخی بیماری های غددی مانند مشکلات در غده تیروئید می باشد.
اگر کمی دقت کنید، خواهید دید بسیاری از این عوامل بر اثر تغذیه نادرست ایجاد می شوند. برای مثال، یکی از دلایل سفیدی مو کمبود ملانین است. تولید ملانین بستگی به تغذیه مناسب دارد. کمبود این مواد مغذی باعث می شود ملانین به میزان بسیار بالایی کاهش یابد. همچنین، استرس و عدم تعادل هورمون ها نیز به تغذیه بستگی دارد. بنابراین، می توان نتیجه گرفت که تغذیه نامناسب، از اصلی ترین دلایل سفیدی مو می باشد.