دستور پخت غذای محلی یتیمچه ؛ خوشمزه و آسان
3169 بازدید
17 تیر 01
ریحون
بروزرسانی شده در تاریخ
18 تیر 1401
دستور پخت غذای محلی یتیمچه ؛ خوشمزه و آسان
یتیمچه غذایی معروف و همه پسند است که در اصل یک غذا با بادمجان و سیب زمینی و گوجه است که در بعضی دستورها برای تنوع بخشیدن به آن مواد دیگری را هم به دستور اضافه میکنند و بر همین اساس انواع خوراک یتیمچه در شهرهای مختلف ایران تهیه میشود. برای مثال در دستور پخت های:
- تبریزی یا آذربایجانی آن مقداری گوشت چرخ کرده یا گوشت مرغ هم اضافه میکنند.
- یتیمچه نیشابوری عدس و نخود و حتی گاهی کشک و نعنا داغ هم دارد.
- شیرازیها اغلب به جای بادمجان از کدو سبز برای یتیمچه استفاده میکنند.
- در دستور پخت یتیمچه اراکی علاوه بر بادمجان گاهی از کدو هم استفاده میشود و در مرحله پخت به آن گردوی کوبیده شده هم اضافه میکنند.
یتیمچه بادمجان که غذایی مناسب برای گیاه خواران می باشد بسیار کالری کمی دارد و برای کسانی که رژیم غذایی دارند پیشنهاد می شود.
مواد لازم برای تهیه یتیمچه
- بادمجان بزرگ 6 عدد
- گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
- پیاز متوسط 3 عدد
- سیر 4 حبه
- روغن نصف پیمانه
- نمک 1 قاشق چایخوری
- سیب زمینی 4 عدد
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دستور پخت غذای محلی یتیمچه؛ خوشمزه و آسان
زاج سفید 100 گرمی
لیف اسکراب و لایه بردار (لیف کنفی دستباف)
گل نگین یا ریشه لاله واژگون 50 گرمی
سفیداب پنبه روی 50 گرمی
پکیج کامل شکرگزاری 



من با این دستور یتیمچه رو درست کردم
خیلی خوشمزه میشه