درباره فواید و مضرات کفیر بیشتر بدانید
درباره فواید و مضرات کفیر بیشتر بدانید
مخمر قارچ کفیر، نوشابه ای است به رنگ و طعم دوغ، که از تخمیر شیر گاو به دست می آید. مردم قفقاز از زمان های بسیار قدیم این نوشابه را شناخته و به اثرات آن واقف بوده اند. معدل سن در این ناحیه بین صد و ده الی صد و پنجاه سال می باشد وعده ی صد و پنج ساله های این مناطق کم نیست. مردم قفقاز بیماری های سل، سرطان و سوء هاضمه را به دلیل خاصیت های شفا دهنده و غذایی فراوان کفیر نمی شناسند.
اثرات شفا بخش کفیر :
اثر شفابخش این نوشابه را در بیماری های زیر می توان مشاهده کرد : ورم ارگان های هاضمه، التهاب معده، کم خونی، انواع بیماری های پوستی، انسداد سرخرگ ها، فشار خون، ناراحتی های صفراوی، یرقان، اسهال، یبوست، ناراحتی های عصبی. کفیر از ایجاد عفونت مواد زائد در بدن جلوگیری می کند و اثر مساعدی در دوره ی نقاهت دارد. کفیر را می توان جانشین شیر مادر نمود. یعنی کفیر از لحاظ خاصیت، تقریبا نزدیک به شیر مادر می باشد.
دستور تهیه :
برای نیم لیتر شیر به اندازه یک گردو قارچ کفیر به کار می رود. قارچ را در لیوان قرار داده و سپس شیر سرد را که سر شیر آن را جمع نموده اید، در لیوان قارچ کفیر ریخته و درب لیوان قارچ کفیر را طوری ببندید که هوا وارد آن نشود و آن را در جایی بگذارید که عمل تخمیر صورت گیرد. بعد از مدت زمان 12، 18، 24، 36 و حداکثر 48 ساعت محصولاتی به دست می آید که درجات تخمیر آن ها مختلف بوده و خواص متفاوتی دارند. بعد از آن که تخمیر انجام گرفت آن را صاف کرده و کفیر را از قارچ جدا نمائید. هنگام صاف کردن نباید از صافی فلزی استفاده شود.
درباره فواید و مضرات کفیر بیشتر بدانید
سلام برای درمان ترش کردن معده از کفیر استفاده کردم به صورت محلول در دوغ و بعد از ده دقیقه اسهال شدم.ولی هنوز درد معده ام خوب نشده.اسهال نشونه ی بدیه؟
درود بر شما
کفیر بسیار مسهل است؛
اسهال برای مدت طولانی، مسلما برای بدن مضر است چرا که بدن شما آب زیادی از دست خواهد داد؛
به متخصص طب سنتی مراجعه کنید تا علت را بررسی کنند
شاد و پیروز باشید.