آشنایی با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن
با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن آشنا شوید
میگو یکی از معروف ترین غذاهای دریایی است که در سراسر جهان برای پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده غذایی علاوه بر داشتن طعم خوشمزه و بی نظیرش از فواید بسیاری برای سلامتی بدن برخوردار است. میگو یکی از غذاهای کم کالری و حاوی چربی های غیر اشباع شده است که آن را به یک غذای سالم تبدیل کرده و به عنوان جایگزینی برای گوشت ها با چربی های اشباع شده، استفاده می شود. این ماده غذایی بدون کربوهیدرات و سرشار از مواد مغذی مهمی مانند ویتامین دی و نیاسین است. حال در ادامه این مقاله با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن آشنا شوید.
آشنایی با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن
ارزش غذایی میگو
میگو یکی از غذاهای دریایی است که سرشار از مواد مغذی فراوان است. این ماده غذایی حاوی پروتئین های ضروری مانند تریپتوفان و سلنیم است. علاوه بر این، منبع اصلی بسیاری از مواد معدنی مانند آهن، فسفر، مس، روی و منیزیم است و حاوی مقدار نسبتا خوبی از کلسیم، سدیم، منگنز و همچنین سرشار از ویتامین هایی نظیر ویتامین ای ، ویتامین ب 6، ویتامین دی، ویتامین ب 12، ویتامین ب 2، ویتامین ث، اسید پانتوتنیک و اسیدفولیک است.