سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن

3951 بازدید
27 مهر 98
بهاره
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن آشنا شوید

میگو یکی از معروف ترین غذاهای دریایی است که در سراسر جهان برای پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده غذایی علاوه بر داشتن طعم خوشمزه و بی نظیرش از فواید بسیاری برای سلامتی بدن برخوردار است. میگو یکی از غذاهای کم کالری و حاوی چربی های غیر اشباع شده است که آن را به یک غذای سالم تبدیل کرده و به عنوان جایگزینی برای گوشت ها با چربی های اشباع شده، استفاده می شود. این ماده غذایی بدون کربوهیدرات و سرشار از مواد مغذی مهمی مانند ویتامین دی و نیاسین است. حال در ادامه این مقاله با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن آشنا شوید.

 

آشنایی با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن

آشنایی با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن

 

ارزش غذایی میگو

میگو یکی از غذاهای دریایی است که سرشار از مواد مغذی فراوان است. این ماده غذایی حاوی پروتئین های ضروری مانند تریپتوفان و سلنیم است. علاوه بر این، منبع اصلی بسیاری از مواد معدنی مانند آهن، فسفر، مس، روی و منیزیم است و حاوی مقدار نسبتا خوبی از کلسیم، سدیم، منگنز و همچنین سرشار از ویتامین هایی نظیر ویتامین ای ، ویتامین ب 6، ویتامین دی، ویتامین ب 12، ویتامین ب 2، ویتامین ث، اسید پانتوتنیک و اسیدفولیک است.

آشنایی با خواص درمانی میگو و ارزش غذایی آن

کمک به حفظ تناسب اندام

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax