خواص بی نظیر شاه انگبین (ژله رویال)
با خواص بی نظیر شاه انگبین (ژله رویال) آشنا شوید
شاه انگبین (ژله رویال) چیست؟
شاه انگبین (ژله رویال، ژله سلطنتی، غذای ملکه یا شیر زنبور عسل) یک ماده غلیظ لیمویی رنگ می باشد که از غدد هیپوفارنژیال (Hypopharyngeal) زنبورهای کارگر ترشح می شود و تنها غذای ملکه زنبور عسل می باشد. شاه انگبین (ژله رویال) دارای خاصیت اسیدی بوده و دارای طعم ترش و گس می باشد و هنگامی که با عسل مخلوط می شود پس از ساعتی عسل را بسیار رقیق می سازد.
خواص بی نظیر شاه انگبین (ژله رویال)
برای به وجود آمدن ملکه فرایندی خاص صورت می گیرد، بدین صورت که یک تخم زنبور عسل اگر به مدت سه روز با شاه انگبین (ژله رویال) تغذیه شود تبدیل به زنبور کارگر می شود. اگر همان تخم به مدت 7 روز با شاه انگبین (ژله رویال) تغذیه گردد آن تخم به ملکه تبدیل می شود. بنابراین چند روز تغذیه بیشتر با شاه انگبین (ژله رویال) باعث می گردد موجودی به وجود آید که 43% بزرگتر و از نظر وزن 60% سنگین تر از زنبور کارگر بشود. همچنین طول عمر طولانی آن قابل تامل می باشد (هفت سال در برابر هفت هفته). ملکه دارای قدرت و توانایی بسیار بالایی می باشد به این صورت که می تواند روزانه 2000 تخم بگذارد یعنی دو برابر و نیم وزن بدن خود، باید توجه داشت تمام این توانایی ها و خصوصیات فقط به خاطر مصرف روزانه شاه انگبین (ژله رویال) می باشد.
خواص بی نظیر شاه انگبین (ژله رویال)
یک منبع غذایی عالی است
بیوشیمیست ها بر این باور هستند که شاه انگبین (ژله رویال) یک ترکیب بسیار کامل از مواد می باشد و همین طور یک منبع بسیار کامل و غنی از پروتئین و هشت نوع اسید آمینه ضروری بدن و همچنین اسیدهای چرب مهم، شکر، استرول ها و ترکیبات فسفر به خصوص استیل کولین می باشد. ژل رویال دارای گاماگلوبین می باشد که موجب تحریک سیستم ایمنی بدن در مقابله با عفونت ها می گردد. شاه انگبین (ژله رویال) شامل ویتامین های دی، ث، ای، آ، ویتامین ب (به خصوص ب 12، ب6، ب 2، ب یک)، بیوتین، اسید فولیک و اینوزیتول می باشد و همچنین دارای اسید پانتونیک می باشد که برای آرامش اعصاب بسیار موثر است. شاه انگبین (ژله رویال) از نظر اسید های نوکلئیک (DNA و RNA) بسیار غنی می باشد.