خاصیت شکوفه فندق برای سلامتی بدن
خاصیت شکوفه فندق برای سلامتی بدن
فندق درختچه ای می باشد تقریبا به ارتفاع دو متر که ارتفاع آن در نواحی مساعد حتی تا ارتفاع 6 متر نیز می رسد. این درخت بومی اروپا و آسیای صغیر می باشد. برگ آن پهن و نوک تیز با دو ردیف دندانه، به رنگ سبز و یا دمبرگی بطول حدودا یک سانتی متر است. فندق دارای پوششی سبز رنگ بوده که پس از خشک شدن تدریجا از آن جدا می گردد.
فندق محصولی تجاری می باشد که بیشتر در ترکیه، ایتالیا، یونان، گرجستان، در جنوب ایالت اسپانیایی کاتالونیا، در شهرستان کنت انگلستان، و همچنین در ایالت واشینگتن واورگن ایالات متحده و در ایران در مناطق الموت قزوین و اشکورات رودسر گیلان (کُجید، شَوَک و…) کشت می شود. ترکیه با تولید حدودا 75 درصد از فندق جهان، بزرگترین تولید کننده این میوه پر خاصیت در بین کشورهای جهان می باشد. فندق در صنعت شیرینی سازی برای ساخت پرالین مورد استفاده می باشد. همچنین با ترکیب فندق با شکلات می توان شکلات ترافل و محصولاتی همچون نوتلا و فرانجلیکو تولید نمود.
خاصیت شکوفه فندق
خواص فندق
هسته فندق خوراکی است و می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف نمود. فندق سرشار از مواد غذایی است و به تنهایی یک غذای حیاتی را تشکیل می دهد؛ چربی نباتی و قابل جذب آن به بدن انرژی می دهد و هیدرات دو کربن آن نیز می تواند نیروی کافی و گرمای مورد نیاز بدن را تامین کند؛ مواد ازت دار آن هم در بدن همان نقشی را ایفا می کند که گوشت و تخم مرغ بر عهده دارد، خلاصه این که عمده اثر و ارزش فندق به مواد معدنی و یا املاح سودمند آن مربوط می شود.
از ایام دور از پوست درخت فندق بخصوص پوست ریشه آن که دارای مواد قابض می باشد استفاده درمانی به عمل می آوردند از آن در رفع تب های نوبه، بند آوردن خون و تنظیم عادت ماهانه و در موارد خونریزی در فواصل قاعدگی و یا قطع آن به کار می رفته است. شکوفه فندق نیز دارای فواید و خواص بسیاری برای بدن می باشد. امروزه خواص گل فندق برای لاغری از دیدگاه بسیاری از حکیمان اثبات شده است. در این محتوا می خواهیم از تمام خواص شکوفه فندق برای سلامتی بدن صحبت کنیم. با ما همراه باشید؛
سلام به همه، این شکوفه معجزه ست