تاثیر قهوه بر بیماری ام اس | یک خبر خوب برای علاقه مندان به قهوه
تاثیر قهوه بر بیماری ام اس
تحقیقات نشان می دهد که خاصیت محافظت عصبی و ضد التهابی کافئین می تواند خطر ابتلا به بیماری ام اس را کاهش دهد. برای اکثر مردم، مصرف متوسط قهوه را می توان در یک رژیم غذایی سالم گنجاند. مصرف متوسط قهوه – حدود 2 تا 5 فنجان در روز – با احتمال کمتر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی، سرطان کبد و آندومتر، بیماری پارکینسون و افسردگی مرتبط است. شاید قبلا نمی دانستيد که یک فنجان قهوه، یک جرعه کوچک از جوانی است.
مطالعات نشان داده است که این نوشیدنی در کاهش زوال درک و فهم، با افزایش سن و حتی در جلوگیری از برخی بیماری های عصبی مانند آلزایمر موثر است. محققان یکی از مکانیسم های احتمالی را کشف کرده اند :
- کافئین قهوه به طرز برجسته ای باعث حفاظت از فرسودگی و پیری می شود و از سلول های عصبی در برابر مواد زیان بار حفاظت می کند.
- کافئین قهوه به شکل خاص بر گیرنده های سلول های عصبی (A2AR) اثر می کند و مانع از فعالیت آن می شود. وقتی پا به سن می گذاريم ميزان این گیرنده ها و سطح هورمون پیری یا گلوکوکورتيکوييد در خون دو چندان می شود.
- قهوه از طریق حفظ سلامت نورونها و حمایت از سلول های عصبی از مواد زیان بار از زوال درک و فهم جلوگیری می کند؛
تاثیر قهوه بر بیماری ام اس
تاثیر قهوه بر بیماری ام اس
تحقیقات نشان می دهد که خاصیت محافظت عصبی و ضد التهابی کافئین می تواند خطر ابتلا به ام اس را کاهش دهد. بیماری ام اس یک بیماری اختلال در سیستم عصبی مرکزی است و علائم آن می تواند خوش خیم یا مهلک باشد. ام اس ارتباط بین مغز و باقی بدن را مختل می کند. قهوه بیش از ۱۰۰۰ ترکیب فعال بیولوژیکی، اعم از محرک سیستم عصبی مرکزی، کافئین، دارد.