آشنایی با گیاه زول و عرق آن

23133 بازدید
26 آبان 96
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

در این مقاله به آشنایی با گیاه زول و عرق آن می پردازیم

گیاه زول دارای 250 نوع مختلف است که از گیاهان گل دار خانواده اپسیا هستند، زول گیاهی چند ساله و با برگ هایی اغلب به رنگ زرد می باشد که گل هایی به رنگ آبی یا سفید استوانه ای شکل که به صورت گنبدی مارپیچ مانند اما نازک دارد. برخی از گونه های زول بومی مناطق سنگی و ساحلی هستند اما اغلب گیاهان علفی هستند.

عرق زول یا عرق بوقناق را که از گیاه زول شتره می گیرند از گیاهان با رویش بیابانی و وحشی است که موجب درمان بسیاری از بیماری ها است. عرق زول بسیار مقوی و موثر است به همین دلیل حتما باید با قند یا کمی عسل میل شود، عرق زول برای درمان کاهش پلاکت بسیار موثر بوده و گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد و از این طریق در درمان کم خونی و تنگی نفس و تسکین آسم استفاده می شود همین طور باعث کاهش سکته های مغزی و قلبی می شود، عرق زول پوست و عروق پوستی را باز و پوست را شفاف می سازد.

آشنایی با گیاه زول و عرق آن

آشنایی با گیاه زول و عرق آن

خاصیت های عرق زول را به طور خلاصه بشناسیم

عرق زول (بوقناق) جوش صورت را به علت فعال کردن کبد و تصفیه ی خون از بین می برد، برای نفخ معده و روده بسیار موثر است و برای دستگاه گوارش و درمان کولیت و فعال کردن کبد و تولید صفرا و ریختن آن در اثنی عشر روده و تجزیه و تحلیل چربی ها (تری گلیسیرید و کلسترول) بسیار خوب و موثر عمل کرده است و غدد فوق کلیه را فعال کرده و ترشح آدرنالین را تنظیم می کند و استرس و عصبانیت و اضطراب را از بین می برد.

از همه جالب تر افزایش انسولین و فعال کردن لوزالمعده و کاهش قند خون و درمان دیابت است، به همین جهت در افراد غیر دیابتی باید حتما با کمی عسل طبیعی میل شود چون به شدت قند خون را کاهش می دهد و بیماران قندی می توانند هر 4 ساعت یک استکان عرق زول را تناول کنند و اثرات معجزه آسای کاهش دیابت و درمان آن را تجربه کنند و اگر به همین ترتیب ادامه دهند قند بالا را کاهش داده و پایین می آورد و یکی از عرقیات مفید گیاهی برای درمان بیماری دیابت است.

 

همچنین بخوانید:  11 فایده نخود برای افراد دیابتی

 

دیگر خواص عرق زول :

عرق زول یبوست را از میان برده و به روده ها نرمی می دهد، افرادی که ناراحتی معده و کولیت دارند باید قبل از غذا یک استکان از عرق زول و بعد از غذا نیز نصف استکان از آن را تناول نمایند.

عرق زول را می توان بیست دقیقه قبل از غذا تناول نمود و در طول روز به جای آب می توان به طور متناوب از عرق زول و چند ساعت بعد عرق هوفاریقون و چند ساعت بعد عرق زنبق را تناول کرد و آثار آن را که تنظیم تمام اعضای بدن و شفافیت و پوست و طراوت و شادابی و تحرک و سر زندگی و از میان رفتن اوره و اسید اوریک و چربی و کلسترول و قند و تیرگی پوست و تناسب اندام است را ملاحظه نمود.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

بوقناق را با خواص پاکسازی کبد، تصفیه خون، افزایش ترشح انسولین و فعال کردن لوزالمعده (پانکراس)، کاهش قند خون و درمان دیابت، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

12
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0