آبغوره و فواید درمانی آن
با فواید درمانی آبغوره آشنا شوید
آبغوره یک چاشنی ترش مزه است که در آشپزی ایرانی بسیار استفاده می شود. این چاشنی، عصاره میوه نارس انگور است که حاوی میزان اسیدهای ارگانیک بسیار بالایی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک و اسید گلوکولیک میباشد در حالیکه نسبت قند آن بسیار پایین است. این یک ماده با آنتی اکسیدان های قوی است که اثر ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد و همچنین دارای توانایی ضد عفونی کننده، ضد ویروسی و ضد زخم نیز می باشد. این ماده غذایی برای درمان سوء هاضمه مفید است. این امر به میزان قابل توجهی در کاهش وزن برای افراد مبتلا به چاقی کمک می کند. همچنین، برای ریه ها و کلیه ها مفید است و خون را تصفیه می کند. به علاوه برای حفظ سلامتی قلب و تقویت معده نیز استفاده می شود. حال با آبغوره و فواید درمانی آن آشنا شوید.
آبغوره و فواید درمانی آن
آبغوره و فواید درمانی آن
پیشگیری از سرطان
آبغوره به دلیل فراوانی آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها به ویژه ویتامین ث، بدن را در برابر آسیب های رادیکال آزاد محافظت می کند، در نتیجه از بروز انواع سرطان ها جلوگیری می کند. بر اساس تحقیقات انجام شده، آبفوره یکی از قوی ترین و در عین حال طبیعی ترین تامین کننده آنتی اکسیدان ها و فنول ها می باشد. علاوه بر این، عنصری به نام فیتواسترول (Phytosterols) در انگور نارس وجود دارد که خاصیت ضد سرطانی دارد. فیتواسترول در گیاهان یافت می شود و ساختمانی مشابه کلسترول و استروئیدها دارند. مطالعات اخیر نشان می دهد که، فیتواسترول ها می توانند از بروز انواع سرطان ها به ویژه سرطان سینه، سرطان پروستات و سرطان روده جلوگیری کنند. این ترکیبات علاوه بر کاهش خطر ابتلا به سرطان، میتوانند به کاهش رشد تومورهای سرطانی کمک کنند.