معرفی تمبر هندی و خواص و مضرات آن
معرفی تمبر هندی و خواص و مضرات آن
تمبر هنـدی ، میوهای است با رنگی تیره و طعمی ترش که شباهت زیادی به لواشک دارد. این میوه به طور گسترده در غذاها مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل طعم خاص و ترش خود، به تنهایی نیز محبوبیت زیادی دارد. تمبر هندی به ویژه در بین کودکان و جوانان طرفداران زیادی دارد که به خاطر طعم متمایز آن، تمایل به مصرف آن دارند. در این مقاله، به بررسی جامع خواص و مضرات تمبر هندی خواهیم پرداخت تا علاقهمندان به این میوه ترش مزه، اطلاعات کاملی در مورد آن کسب کنند.
معرفی تمبر هندی
تمبر هندی، که با نامهای مختلفی همچون انبلی، جسارا، حومرا، صبارا، خرمای گجرات، تامارن، تمر هیرونی (نوع هسته ریز و قرمز)، ایملی، آملی و… شناخته میشود، میوهای است با طعم ترش و رنگ تیره که به طور گسترده در غذاها و به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار میگیرد. این میوه سرشار از ویتامین C است و طبیعت آن سرد و خشک میباشد. تمبر هندی از درختی همیشه سبز که در مناطق حارهای رشد میکند، به دست میآید.
درخت تمبر هندی میتواند تا بیست متر قد بکشد. پوست این درخت خاکستری یا قهوهای و پشمآلود است و قطر آن به ۵ تا ۶ متر میرسد. برگهای آن به صورت پر مانند و متشکل از ۲۰ تا ۴۰ برگچه بیضی شکل کوچک و متقابل هستند. گلهای تمبر هندی زرد پریده رنگ و دارای رگههای قرمز هستند و به صورت خوشهای در انتهای شاخهها میرویند. میوه این درخت به رنگ دارچینی، با غلاف بیضی شکل به طول ۹ تا ۲۰ سانتیمتر و پوست نازک و شکننده است. درون میوه، محتویات گوشتی نرم و قهوهای رنگ با طعم ترش قرار دارد.
معرفی تمبر هندی و خواص و مضرات آن