سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه

4537 بازدید
31 مرداد 98
بهاره
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 3 دی 1400

طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه به روش ساده

نان ها از جمله مواد غذایی هستند که به صورت روزانه مصرف می شوند و نیاز بدن برای دریافت انرژی را تامین می کنند. به گفته پزشکان استفاده انواع نان ها به ویژه سبوس دار و نان های خانگی باعث حفظ انرژی، مانع جذب سریع قند، چربی و همین طور پیشگیری از بیماری های قلبی و گوارشی می شود. امروزه مصرف نان های خانگی بسیار متداول شده است، لذا تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید تا با طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه آشنا شوید.

 

طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه

طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه

 

طرز تهیه نان مخصوص صبحانه و عصرانه

نان صبحانه

مواد لازم:
  • آرد گندم ۵۰۰ گرم
  • شیر ولرم یک لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • نمک یک قاشق مربا خوری
  • شکر یک قاشق مربا خوری
  • مایه خمیر ترش ۲ قاشق غذاخوری
  • کنجد برای تزیین

طرز تهیه: در ابتدا آرد را چند بار الک کرده و نمک را به همراه مایه خمیر ترش به آرد اضافه کنید. حال شکر را در شیر ولرم حل کرده و همراه تخم مرغ، کره نرم شده به آرد افزوده و به آرامی با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی که به دست نمی چسبد و زیادی هم سفت نیست، ایجاد شود. حال خمیر را درون یک کیسه فریز قرار داده، روی آن را پوشانده و در محل گرمی قرار دهید، یک ساعت بعد حجم خمیر باید ۲ برابر شود. حال خمیر را ۱۰ دقیقه ورز داده و به ۲۵ تکه تقسیم کرده و در سینی فر با فاصله زیاد قرار دهید. حال یک قاشق مرباخوری شکر را در یک قاشق غذاخوری شیر ولرم حل کرده و با برس مخصوص روی نان ها بمالید و در انتها مقداری کنجد یا سیاهدانه روی خمیر بپاشید. فر را از قبل روشن کرده و سینی فر را در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. همچنین، برای جلوگیری از خشک شدن نان ها یک کاسه آب در طبقه اول زیر سینی نان ها قرار دهید. پس از گذشت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه نان ها از فر بیرون آورده و نوش جان کنید.

 

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.