10 مزیت فوق العاده سلامتی برای خوردن دانه های چیا
10 مزیت فوق العاده سلامتی برای خوردن دانه های چیا
دانه چیا چیست؟
دانه چیا از گیاه صحرایی مریم گلی هیسپانیکا، یکی از اعضای خانواده نعناع می آید. دانه هیسپانیکا اغلب با نام رایج آن “chia” و همچنین چندین نام تجاری به فروش می رسد. اعتقاد بر این است که منشاء آن در آمریکای مرکزی است، جایی که این دانه جزء اصلی رژیم غذایی باستانی آزتک ها بوده است. دانه های یک گیاه مرتبط به نام (چیا طلایی)، عمدتاً توسط بومیان آمریکا در جنوب غربی ایالات متحده استفاده می شد.
دانه های چیا به عنوان منبع عالی اسید چرب امگا 3 مورد توجه قرار گرفته اند. آنها همچنین منبع عالی فیبر رژیمی با 10 گرم در هر اونس (حدود 2 قاشق غذاخوری) هستند و حاوی پروتئین و مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، منیزیم و روی هستند.
مزایای سالم افزودن دانه چیا به رژیم غذایی
در اینجا 10 مزیت فوق العاده برای سلامتی خوردن دانه چیا وجود دارد
-
هضم را بهبود می بخشد
مقدار خوب فیبر (هم محلول و هم نامحلول) در دانههای چیا به تنظیم عملکرد روده کمک میکند و در نتیجه بار را از سیستم گوارشی دور نگه میدارد. فیبر نامحلول کمک می کند تا غذا به آرامی در مسیرهای روده حرکت کند و از یبوست جلوگیری می کند.
این دفع روزانه سموم از طریق صفرا و مدفوع برای حفظ سلامت کلی بدن ضروری است. فیبر محلول، از طرف دیگر، روده بزرگ را هیدراته نگه می دارد و هضم آسان را تضمین می کند.