10 مورد از بهترین فواید بلغور گندم که نمی دانستید
10 مورد از بهترین فواید بلغور گندم که نمی دانستید
در حالی که بلغور گندم ممکن است همیشه اولین دانه انتخابی شما نباشد، به طرز شگفت انگیزی مغذی است و دارای تعدادی فواید سلامتی است. آنها دارای فوایدی برای بهبود هضم، تحریک رشد و تکامل، تقویت گردش خون، کمک به خواب، جلوگیری از بیماری های مزمن و محافظت از سیستم ایمنی و غیره هستند.
بلغور گندم چیست؟
گندم بلغور مخلوطی از غلات (دانه های پوست کنده) از انواع مختلف گندم است که در خاورمیانه، هند یا اروپا یافت می شود. این ماده در مخلفات مختلف بسیار پرطرفدار است و می تواند خیلی سریع طبخ شود که آن را به یک غذای راحت و همه کاره تبدیل می کند. اگر از طرفداران این غذاها هستید، احتمالا بلغور را به عنوان یکی از مواد تشکیل دهنده تابوله تجربه کرده اید.
در حالی که انواع مختلفی از غلات در جهان وجود دارد، بسیاری از آنها از گندم تصفیه شده به دست می آیند که سپس برای تولید غذاهای کربوهیدرات تصفیه شده استفاده می شود. اینها برای سلامتی شما خوب هستند، اما با طبیعت خام و سرشار از مواد مغذی این گندم مقایسه نمی شوند.
حقایق تغذیه بلغور گندم
اجزای کلیدی بلغور گندم شامل سطوح بالای آهن، منیزیم، پتاسیم، روی، نیاسین، مس، فسفر، منگنز، فیبر و پروتئین غذایی است. این گونه نسبت به گندم تصفیه شده غلظت بیشتری از مواد معدنی، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و فیبر را ارائه می دهد که آن را حتی برای سلامت انسان مفیدتر می کند. همچنین کالری و چربی بسیار کمی وجود دارد که می تواند این ماده غذایی را برای افراد دارای رژیم غذایی بسیار مهم تبدیل کند.
خواص بلغور گندم در طب سنتی
-
هضم را بهبود می بخشد
سلام بلغورگندم را بابرنج بپزید و میل کنید تا ازخواص آن بهرمند شوید
سلام ما تو منطقه دشتی استان بوشهر بهش میگیم للک و خیلی خوشمزه هست ، و اکثرا با برنج میخوریم ، خیلی مقوی هست ، حتما امتحان کنید