آویشن یک گیاه کوهی و پر از خاصیت
آویشن یک گیاه کوهی و پر از خاصیت است که در این مقاله با آن بیشتر آشنا می شویم
طبع آویشن در طب سنتی گرم و خشک است به همین سبب به عنوان مصلح برخی مواد غذایی نظیر لبنیات، قارچ ها، انواع ماهی و گوشت استفاده می شود. آویشن منبعی غنی از پتاسیم، آهن، کلسیم، منگنز، منیزیم و سلنیوم است. همچنین آنتی اکسیدان های قدرتمندی به نام های لوتئین، زاکستین و تیمونین را در خود دارد که با تامین ویتامین های مورد نیاز بدن باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.
علاوه بر آن این گیاه دارای خواص ضد باکتریایی قوی و بوی خوش به خاطر وجود ترکیبات تیمول است به همین سبب از این گیاه در درمان سرماخوردگی استفاده می شود. هم چنین خاصیت ضد میکروبی آن باعث شده که با عفونت ها، به ویژه آنهایی که در دستگاه تنفسی شکل می گیرند مانند برونشیت و ورم لوزه مبارزه کند.
هزاران سال است که مردم از خواص درمانی آویشن استفاده می کنند. این گیاه معطر و پر خاصیت با برونشیت، پلاک دندان، التهابات پوستی، ریزش مو و … مقابله می کند. در این مقاله شما را با خواص اعجاب انگیز این گیاه مفید آشنا می کنیم.
خواص درمانی آویشن :
خشک کننده، خوشبو کننده، ضد سم و ضد نفخ شکم، برطرف کننده حالت ترشی معده، در اصفهان آن را آیشوم می نامند پودر شده آن را بر روی غذا، مخصوصا عدسی می ریزند.
پخته آن با انجیر برای سرفه و برونشیت موثر است. امروزه از عصاره آن نوعی شربت سینه به نام برانکوتیدی تهیه کرده اند و در اختیار مبتلایان به برونشیت فرار می دهند، مخلوط آویشن و عسل هم اثر زیادی دارد.
آویشن یک گیاه کوهی و پر از خاصیت
آویشن گیاه پر خاصیت و مفیدی است
هر گیاه داروئی برای انسان بهتر از داروی شیمیائی است
با سلام ممنون بابت مطالب خوبتون عالی تون