طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی
طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی یا همان آبگوشت محلی شهر کاشان
عزیزان مهربون دوستان و همراهان همگی مطبخ سلام و درود؛ مهربانو زهرا با یک آموزش جدید و خاص در خدمت شما دوستان عزیزم؛ آموزش امروز گوشت لوبیا شهر کویری کاشان یه غذای کاملا محلی و لذیذ که در این شهر به عنوان پایه اصلی غذای های نذری نیز بکار میره و پختنش شبیه آبگوشت معروفه اما خوشمزه تر وخواستنی تر ?
در شهر کاشان گوشت لوبیا بیشتر در مراسمات مذهبی و نذری پخته میشه اگر در ماه های محرم و صفر به شهر کاشان سفر کنید صد در صد در هیات و نذری پزون های این شهر از این غذای خوشمزه نصیبتون میشه که بیشتر گوشت کوبیده اون طرفدار بیشتری داره تا آبگوشتش. امیدوارم از آموزش امروز خوشتون بیاد و این غذای لذیذ رو بپزید و کنار عزیزان تون ازخوردنش لذت ببرید.
زمان پخت این غذا شبیه حلیم هستش هرچه زمان بیشتری صرف پختش بشه غذامون خوشمزه تر و گوشت کوبیده اون کشدارتر و بهتره و اینکه اگر گوشت با دمبه بیشتری داشته باشه خیلی لذیذتر میشه.
طرز تهیه گوشت لوبیا کاشانی
سلام خیلی عالی بود????
سلام ممنون خیلی آموزش دقیق و کاملی بود ???