انواع صیفی جات و خواص آن ها
با انواع صیفی جات و خواص آن ها آشنا شویم
صیفیجات (تابستانیها)، به برخی از محصولات زراعتی گفته میشود که در بهار و اوایل تابستان کارهای مقدماتی آن انجام شده و حاصلش در تابستان یا اوایل پاییز به دست میآید، مانند خربزه، هندوانه و طالبی. به عبارت دیگر صیفی جات برخی از محصولات زراعتی هستند که کاشت، داشت و برداشت آنها در فصول گرم سال انجام میشود. از انواع دیگر صیفی جات، میتوان از انواع کدو، بادمجان، فلفل، کلم، سیبزمینی، سیر، پیاز، ذرت، هویج، کرفس، باقلا و لوبیا سبز، گوجهفرنگی و خیار را نام برد که در ادامه به خواص آن ها می پردازیم. (منبع : ویکی پدیا)
بادمجان و خواص آن :
بادمجان دارای املاح و ویتامین هایی نظیر فسفر، منیزیم، کلسیم، پتاسیم، گوگرد، سدیم، کلر، آهن، منگنز، روی، مس، ید، و ویتامین های آ، ب، ب1، ب2، است. میوه نارس گیاه، طعم تلخ و نمکی دارد.
قسمت های دارویی بادمجان :
ریشه و شاخه های خشک شده و برگ ها می باشد.
انواع صیفی جات و خواص آن ها
خواص و اثرات دارویی بادمجان :
بر اساس نظر حکمای سنتی بادمجان گرم و بسیار خشک است و دارای خواص کم کننده ی التهاب و ورم، ادرار آور، ملین، مسکن درد سر، اشتها آور، مقوی معده، باز کننده انسداد و گرفتگی مجاری عروق، نرم کننده، رفع کم خونی است.
به نظر من این دسته بندی کاملا اشتباه هستش چرا باید هویج تو دسته ی صیفی جات باشه؟۱۰۰درصد هویج جز سبزیجات هستش