خواص و فواید نارگیل برای درمان بیماری ها
نکاتی در باب خواص و فواید نارگیل !
نارگیل درختی بلند با میوه های خوشمزه است که در نواحی گرم و مرطوب زمین می روید. میوه آن در زبان فارسی میانه گوچ هندوک ذکر شده و به زبان عربی (جوزة الهند) گویند. خاستگاه اصلی این گیاه را جنوب آسیای شرقی و برخی شمال شرقی آمریکای جنوبی می دانند. میوه این درخت علاوه بر طعم و مزه فوق العاده دارای خواص درمانی بسیاری است.
نارگیل به عنوان یک مدر دارای طبعی گرم بوده و بسیار مقوی است. همچنین، دارای خواص ضد میکروب (از جمله ایدز)، ضد التهاب، ضد چربی، ضد فشار خون، ضد سرطان و ضد دیابت می باشد. در این مقاله قصد داریم با خواص و فواید نارگیل برای حفظ سلامتی بدن آشنا شویم پس حتما تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
مشخصات ظاهری گیاه و میوه نارگیل
نارگیل (Cocos nucifera) درختی از خانواده نخلیان (Arecaceae) است که به طور قائم رشد میکند. این درخت میتواند تا ارتفاع 30 متر برسد و قطر تنه آن تا یک متر باشد. برگهای نارگیل دراز و به طول 4 تا 5 متر هستند و از چند برگچه باریک و دراز تشکیل شدهاند که طول هر برگچه حدود یک متر است. درخت نارگیل هر سال حدود پنجاه عدد میوه نارگیل تولید میکند. میوه این درخت از نوع شفت بوده و وزن آن میتواند به چند کیلوگرم برسد.
درخت نارگیل هر چقدر به دریای شور نزدیک تر باشد و آب شور بیشتر به پای آن برسد میوه آن لذیذتر، شیرین تر و چرب تر می شود. این درخت حدود صد سال میوه می دهد و میوه آن خوشه خوشه است که هر خوشه حدود ده پانزده نارگیل دارد. همینطور که ذکر شد، میوه دارای سه پوسته است که مغز در درون این سه پوسته می باشد و مغز تازه آن سفید، شیرین، لطیف و چرب است و پوست سوم آن نیز خوراکی است و تازه و نارس و آن دارای مقداری مایع است که این مایع دارای مواد غذایی بسیاری است.
خواص و فواید نارگیل
عالی بود مطلبتون
عالی بود