سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص شگفت انگیز میوه به + نسخه های خانگی

3490 بازدید
25 شهریور 96
عطارک
بروزرسانی شده در تاریخ 30 خرداد 1403

خواص شگفت انگیز میوه به + نسخه های خانگی

درخت به (بهی) گیاهی است به صورت درختچه، میوه آن خوراکی و دارای طبیعت معتدل می باشد. میوه به گونه های زیادی دارد اما دو گونه آن بسیار قابل توجه است.

  • به معطر : شکل بیضی که انتهای مخروطی دارد، پوست آن نرم و زرد و دارای گوشت سفید است.
  • به آناناسی : تا حدی شبیه گلابی ولی گرد است، پوست آن بعد از رسیدن زرد رنگ می شود، دارای گوشت خشک و کرکی است که طعمی ترش و تقریبا گس دارد، با این حال وقتی پخته می شود طعمی بسیار خوش دارد و برای کمپوت، مربا و مارمالاد نیز کاربردی عالی دارد.

به میوه ای معطر است که از آن در تهیه مربا و دمنوش استفاده می شود این میوه حاوی ویتامین آ، ب، ث و هم چنین حاوی مقادیر فیبر، مس، کلسیم، آهن، پتاسیم، سلنیوم، فسفر، روی و منیزیم است. از این میوه شفا بخش در درمان افسردگی، تقویت سیستم ایمنی و درمان زخم معده استفاده می شود. این میوه به خاطر خواص آنتی اکسیدانیش ضد سرطان است و برای خانم های باردار نیز مصرف آن بسیار توصیه می شود هم چنین از دیگر خواص آن میتوان به درمان فشارخون، زیبایی پوست و مو، لاغری و خواص ضد التهابیش اشاره کرد.

قسمت‌های مورد استفاده از به:

  • میوه: از میوه به برای تهیه انواع دسرها، مرباها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.
  • گل: گل‌های به در طب سنتی به عنوان داروی ضد التهاب و آرامبخش استفاده می‌شوند.
  • دانه: دانه‌های به دارای موسیلاژ هستند و به عنوان ملین و خلط آور کاربرد دارند.
  • پوست درخت: پوست درخت به به خاطر خواص قابض و ضد التهابی که دارد در درمان برخی مشکلات پوستی استفاده می‌شود.

مواد اصلی و موثر در به:

  • موسیلاژ (پکتین‌ها و …): این مواد به هضم غذا کمک کرده و به عنوان ملین عمل می‌کنند.
  • اسید مالیک: این اسید به تنظیم میزان اسید معده و بهبود عملکرد گوارشی کمک می‌کند.
  • اسید شیمیک: دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است.
  • گلیکوزیدهای سیانوژنیک: این ترکیبات سمی هستند و باید در مصرف دانه‌های به احتیاط شود.
  • فلاونوئیدها: این مواد دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی هستند.
  • پلی فنول‌ها: این ترکیبات نقش مهمی در جلوگیری از اکسیداسیون و آسیب‌های سلولی دارند.
  • اسیدهای آمینه آزاد: این اسیدها به ساخت پروتئین‌ها و عملکردهای متابولیکی بدن کمک می‌کنند.

اجزا و ارزش غذایی به:

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax