نکاتی مفید راجع به عدس و معرفی خواص و مضرات آن
نکاتی مفید راجع به عدس
عدس گیاهی است علفی و یکساله که ارتفاع آن کمتر از 30 سانتی متر است و به منظور استفاده از دانه آن، پرورش داده می شود، طبیعت آن معتدل است و برگ های آن دارای 6 تا 14 برگچه می باشد که در انتهای آن پیچک قرار دارد. گل های عدس سفید رنگ با رگه هایی به رنگ بنفش است. عدس متعلق به خانواده حبوبات است و شبیه به یک لوبیا ریز است، میوه آن غلاف کوچکی است که در هر یک از آنها 2 تا 3 عدس وجود دارد.
عدس سه نوع است، عدسی که دانه آن گرد و نسبتا درشت است و رنگ آن سبز است و عدس ریز یا عدس قرمز که دانه های آن ریز و به رنگ نارنجی تا قرمز می باشد. نوع سوم قهوه ای یا سیاه رنگ است. عدس یکی از مهمترین انواع حبوبات است که دارای ارزش غذایی بالایی است. از نظر علمی (Lens exculenta) نامیده می شود و در بسیاری از مناطق جهان از جمله ایالات متحده و ترکیه کشت می شود. اغلب از عدس برای تهیه غذاها (عدس پلو، عدسی و…) استفاده می شود.
در این مقاله قصد داریم تا با بیان نکاتی مفید راجع به عدس ، شما را با خواص عدس و مضرات آن آشنا کنیم ، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید .
نکاتی مفید راجع به عدس
عدس منبع طبیعی مواد غذایی
عدس یکی از منابع مهم و طبیعی مواد غذایی است که به دلیل ترکیبات مغذی متنوع، جایگاه ویژهای در رژیم غذایی دارد. این ماده غذایی پرارزش، حاوی ویتامینها و مواد معدنی متعددی است که به شرح زیر میباشد:
خوب بود, ممنون برای مطالب مفیدی که گذاشتید
سلام و خسته نباشید
عدسی که برای سبزه عید سبز کردن رو میشه در اخر پخت و مصرف کرد؟
درود بر شما
خیر متاسفانه، فقط جوانه قابل مصرف است.