سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری

2593 بازدید
11 آبان 97
بهاره
,
بروزرسانی شده در تاریخ 25 آذر 1400

افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری ، با یک رژیم غذایی چرب

در دوران بارداری، شما باید توجه ویژه ای نسبت به غذای خود داشته باشید، زیرا شما بر رشد جنین و سلامت نوزاد متولد شده در رحم تاثیر می گذارید. کودک شما با آنچه که در طول بارداری می خورد، تغذیه می کند. بنابراین، باید در دوران بارداری مراقب باشید که، چه نوع غذایی می خورید و می نوشید. به گفته کارشناسان، مصرف غذاهای چرب در طول بارداری احتمال سرطان سینه را افزایش می دهد. بنابراین، رژیم های غذایی با چربی بالا مانند چیپس، برگر، پیتزا، سیب زمینی سرخ کرده نباید در دوران بارداری خورده شود.

افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری

افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در دوران بارداری

خطر سرطان سینه تا سه نسل بعد

بر اساس یک گزارش منتشر شده در مجله تحقیقاتی، اگر یک زن در دوران بارداری از مواد غذایی با چربی بالا استفاده کند، سه نسل بعد از خودش را در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه قرار خواهد داد. در این تحقیق آزمایشی، محققان غذاهای چرب تهیه شده از روغن مایع معمولی را به زنان باردار می دادند. این تغییرات ژنتیکی درون آن ها دیده شده است، که به طور عمده احتمال سرطان سینه را در سه نسل بعد از آن ها نشان می دهد. همچنین در این مطالعه مشاهده شد که فرزند دختر بیشتر از فرزند پسر آسیب پذیر است.

 

همچنین بخوانید:  تشخیص دیابت در دوران بارداری و راه های کنترل آن

 

رژیم غذایی در دوران بارداری چگونه باید باشد؟

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax