خواص گیاه والک یا سیر کوهی
خواص گیاه والک یا سیر کوهی را بشناسیم
گونه دیگری از جنس والک یا نوعی سبزی صحرایی در بهار در شهرها به فروش می رسد و از کوهستان برداشت می شود و نظر به این که در بازار عرضه می شود به شرح مختصری از آن مبادرت می شود. در کتب طب سنتی با نام عربی کراث بری و کراث الدب و کراث الوم آورده شده است.
ترکیبات شیمیایی والک :
والک حاوی ترکیباتی مانند اسانس فرار که حاوی ترکیبات گوگردی است، می باشد. والک را در فصل بهار می چینند و برای فصول دیگر به دو روش فریز کردن و یا خشک کردن نگهداری می کنند. در صورتی که بخواهید سبزی والک را خشک کنید، حتماً باید به روش خشک کردن در سایه عمل کنید.
خواص گیاه والک یا سیر کوهی
والک یکی دیگر از گونه های سیرها می باشد و به اصطلاح نوعی سیر کوهی است. پیاز والک دارای سه برجستگی کاملا مشخص است بوی سیر می دهد و اغلب دارای 2 برگ دراز نوک تیز و دارای دمبرگ است و معمولا برگ های آن پخته و با برنج و سایر غذاها مصرف می شود. والک برای تصفیه خون بسیار مفید است و در ناراحتی های هاضمه کمک می کند و خواص پیاز آن حدود زیادی شبیه سیر می باشد.
همانطور که در کاهش فشار خون و رفع تصلب شریان ها نافع است. والک در دامنه های کوهستانی البرز و ییلاقات اطراف تهران، شهرستان ها، لشکرک، فشم و همچنین در آذربایجان، همدان و کرمانشاه، اراک و شیراز، خلاصه در اغلب مناطق کوهستانی سرد کشور به طور خودرو می روید.
همچنین بخوانید: آشنایی با خواص سیر ترشی