کنترل خشم در زندگی زناشویی

2066 بازدید
26 مهر 97
سمانه
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 25 آذر 1400

توصیه هایی برای کنترل خشم در زندگی زناشویی

بی تردید زندگی با فردی که پیوسته عصبی و پرخاشگر است کار ساده نیست. چرا که این زندگی همواره با استرس و هیجان، کلافگی، ترس و ناامنی همراه است. قابل پیش بینی نبودن عصبانیت شریک زندگی بیش از هر چیزی آزار دهنده است. چون نمی دانیم کی و کجا عصبانی خواهد شد. بنابراین برای رهایی از این اضطراب و مدارا کردن با او باید همواره دو نکته را به یاد سپرد.

  • 1- شریک زندگی تان بیمار است و رفتارهای یک بیمار پیش بینی پذیر نیست. اما برای درمان او باید به سرعت اقدام کرد.
  • 2- درمان این مشکل به کمک و مشاوره یک کارشناس نیاز دارد اما مراحل نخستین آن باید از خانه و به ویژه شما آغاز گردد.
کنترل خشم در زندگی زناشویی

کنترل خشم در زندگی زناشویی

در ادامه راهکارهایی برای پیشگیری از بروز خشم ارائه می شود.

در مرحله اول لازم است زمینه هایی فراهم آوریم تا شوهران در وضعیت خشونت ورزی قرار نگیرد. بدین منظور به نیازهای او توجه کنید. تامین نیازهای جنسی، برآوردن نیاز جنسی مرد نقش مهمی در تقویت روحیه او و برقراری روابط مثبت عاطفی با وی دارد.

هماهنگی، اطاعت از شوهر را سرلوحه کار خود قرار دهید. همکاری در اداره خانه، فضای خانواده را صمیمی می کند. بردباری در برابر غیرت ورزی و اصل مهمی است. رعایت حدود و مرزهای شرعی در رابطه با مردان دیگر می تواند از بروز خشم و ناراحتی در وی جلوگیری کند.

برخورد مناسب با مرد در خانه، بی شک برخورد مناسب با همسر در خانه و احترام به شخصیت وی از عواملی است که موجب بازداری از بروز رفتارهای مخرب مثل پرخاشگری می شود.

درک مشکلات همسر، درک مشکلات کاری و اقتصادی شوهر و وضعیت اجتماعی او از مهمترین عوامل پیشگیری از خشونت اوست. از آنجا که معمولا تنظیم مسائل اقتصادی خانواده و برنامه ریزی برای هزینه ها بر دوش زنان است در موقعیت های بحرانی و فشار اقتصادی می تواند بیشتر نقش ایفا کنند. صبر و تحمل زن و روحیه دادن او به مرد در چنین مواقعی از فشار وارد بر مرد و در نتیجه رفتارهای مخرب او خواهد کاست.

ایجاد نظم، نظم و برنامه ریزی مناسب را در خانه ساده نگیرید. چرا که همین مسئله کوچک موجب آرامش بیشتر افراد خانه به ویژه شوهر می شود. بی نظمی و آشفتگی افزون بر ایجاد تنش در افراد زمینه را برای بروز حوادث پیش بینی نشده و بروز خشونت آماده می کند.

 

همچنین بخوانید: هشت ویژگی همسر خوب بودن

 

گوش کردن، زمانی که همسرتان درباره مشکلش صحبت می کند باید با دقت به حرف های او گوش کنید. از میان حرف های او می توانید به مشکلات، درگیری های روحی – روانی، حساسیت ها، حالت های عصبانی و زمان و چگونگی بروز حمله های عصبی اش پی ببرید. به این ترتیب به او کمک خواهید کرد.

برخورد ملایم، با نرمی و ملاطفت با همسر برخورد کنید. از تندی گفتار و صدای بلند بپرهیزید. از تمسخر و توهین به همسر خودداری کنید. چهره تند و نگاه خشن و حالت بدنی ناخوشایند شما زمینه ای برای بروز خشونت همسر است. به یاد داشته باشید که بسیاری از خشونت های مردان واکنش به قهر، بی اعتنایی و بی توجهی همسرشان به آنهاست. خشونت زن در خانوده عاملی برای خشونت همسر است. البته خشونت مرد شدیدتر است و آثار بدتری برای زن دارد.

شناسایی موقعیت بروز خشونت

این که همسران خود زمینه خشونت همسران را فراهم نکنند برای پیشگیری از خشونت کافی نیست بلکه علاوه بر آن باید موقعیت هایی را که در آن وضعیت شوهران حالت استرس و کلافگی دارند و آماده ابراز خشونت اند بشناسند.

به موقعیت یاب مجهز شوید، توانایی تشخیص موقعیت هایی که موجب خشم می شوند و نشانه های بروز خشم از مهمترین نکته ها در پیشگیری از بروز خشم و خشونت است.

ساعات نخستین بازگشت از کار، زمان خستگی، هنگام بازگشت از منزل اقوام و هنگام عطش جسمی به مواد اعتیاد آور موقعیت هایی است که احتمال بروز خشونت همسر در آن بیشتر است. در این موقعیت ها آمادگی و کنترل بیشتری داشته باشید و نشانه های بروز خشم را با دقت کشف کنید.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

شکوفه سنجد را با خواص درمان ناراحتى هاى قلبى، درمان تنگى نفس، ضد نفخ، تقويت كننده كبد، ضد التهاب، ضد اسهال و استفراغ، تب بر و التيام بخش زخم هاى داخلى، تقویت قوای جنسی به ویژه در بانوان، ضد آرتروز و درد مفاصل، ضد پوکی استخوان، درمان حساسیت های فصلی، بهبود سرفه، نشاط آور، بدون هیچ اسانس و افزودنی شیمیایی، از فروشگاه عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0