خواص پنج میوه و سبزی قرمز رنگ
خواص پنج میوه و سبزی قرمز رنگ که بد نیست با آنها آشنا شویم
خواص میوه ها و سبزیجات قرمز
شما اغلب شنیده اید مردم می گویند که سبزیجات سبز می خورند، چون آنها حاوی مواد مغذی هستند. کارشناسان بهداشت معتقد هستند که ما باید از میوه ها و سبزیجات رنگارنگ در رژیم غذایی استفاده کنیم، زیرا مواد مغذی مورد نیاز برای سلامتی ما در سبزیجات مختلف تامین می شود. امروز ما درباره کیفیت پنج میوه و سبزی قرمز صحبت می کنیم که ممکن است شما تا به امروز از آن اطلاعی نداشتید.
خواص پنج میوه و سبزی قرمز رنگ
تمام میوه ها و سبزیجات قرمز شامل بسیاری از آنتی اکسیدان ها مانند لیکوپن، آنتوسیانین ها هستند که خطر بیماری های قلبی و سرطان پروستات را کاهش می دهند. میوه ها و سبزیجات سرخ می توانند مشکلاتی مانند دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا را بهبود بخشند. به یاد داشته باشید که رنگ طبیعی میوه ها و سبزیجات، بیشتر مواد معدنی، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها را دارا هستند نه محصولات تراریخته. حال اجازه دهید شما را با مزایای پنج سبزی و میوه قرمز رنگ آشنا کنم.
چغندر قند بالاترین آنتی اکسیدان را دارد
به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، بالاترین آنتی اکسیدان در تمام سبزیجات در چغندر قند وجود دارد. چغندر بهترین منبع پتاسیم، فیبر، فولات، ویتامین ث و نیترات است.
تحقیقات اخیر نشان داده اند مصرف چغندر قند یا آب آن می تواند فشار خون، جریان خون و ایمنی را بهبود بخشد. همچنین حاوی ویتامین آ، ویتامین ث و ویتامین های دیگر است. شما می توانید چغندر قند و یا آب چغندر قند را مخلوط با میوه ها و سبزیجات دیگر، به صورت خام یا پخته مصرف نمایید.