هشت مزیت اصلی خیار
هشت مزیت اصلی خیار که بد نیست با آن آشنا شویم
خیار گیاهی است که تقریبا بیش از 40 گونه از آن کشت می شود. از خانواده کدوییان (Cucurbitaceae) است. این گیاه بومی هند بوده و برای بیش از 3000 سال کشت داده شده است. خیار منبع خوبی از آب بوده و حاوی 96٪ آب است. در خیار، ویتامین آ، ب یک، ب شش، ث، دی، پتاسیم، فسفر، آهن و غیره به فراوانی یافت می شود. هندیان معتقد بودند که آب خیار سبب تقویت بدن از داخل و خارج می شود و از یبوست جلوگیری می کند، در هر صورت برای معده مفید است. خیار به کاهش چربی و کالری کمک می کند و از بسیاری از بیماری های جدی جلوگیری می کند. بر اساس تحقیقات انجام شده، خیار حاوی آنزیم به ناک آرپسین است که در هضم پروتئین کمک می کند. علاوه بر این، مصرف منظم خیار در اسیدیته، سوزش قفسه سینه مفید است.
هشت مزیت اصلی خیار
در زیر لیستی از مزایای سودمند خیار جمع آوری شده است که عبارتند از:
1- مراقبت از پوست و مو
سیلیکون و گوگرد موجود در خیار به رشد مو کمک می کند. علاوه بر این، خیار نیز پوست را از آفتاب سوختگی محافظت می کند. اسید اسکوربیک و اسید کافئیک موجود در خیار، کمبود آب (که موجب تورم در زیر چشم ها می شود) را کاهش می دهد. اگر شما می خواهید نتایج خوبی بگیرید، می توانید از ماساژ آب خیار و همچنین ماسک پوست خیار بهره ببرید. علاوه بر استفاده موضعی، خوردن خیار نیز می تواند به شما کمک کند تا بهترین ظاهر را داشته باشید. این امر به علت آب فراوان در خیار است، بنابراین خوردن آن پوست را هیدراته می کند، سموم را بیرون می راند و التهاب را کاهش می دهد.
2- محافظت در برابر سرطان
مصرف منظم خیار خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. خیار ها حاوی ترکیبات روانشناختی، لاریسیره سینول(lariciresinol) و پینورسینول (Pinoresinol) هستند. این عناصر در پیشگیری از انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه موثر هستند.