پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی

1735 بازدید
14 مهر 97
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 24 آذر 1400

چگونه با پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی مقابله کنیم؟

اگر مبتلا به پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی باشید تمام یا بعضی از نشانه های زیر را از خود بروز می دهید.

در خصوص معایبی که اقدام به کار مورد بحث ممکن است در بر داشته باشید. باور ناسالم فاجعه انگاری دارید. معایب احتمالی اقدام به کار را بیش از حد بزرگ می کنید و محاسن احتمالی آن را دست کم می گیرید. فکر می کنید قبل از اقدام به کار باید از خودتان مطمئن باشید. به قابلیت خود برای انجام کار مورد نظر اعتماد زیادی ندارید. درست نمی دانید چگونه می توان کار مورد بحث را به بهترین نحو انجام داد و باورتان این است که حتما باید از این بابت مطمئن باشید در نتیجه دچار دودلی و بی ارادگی می شوید.

پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی

پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی

بیش از حد به نظر دیگران درباره کاری که می کنید و کیفیت انجام کار خود متکی هستید. نظر چند نفر را در مورد کارتان می پرسید و وقتی افراد مختلف نظرهای مختلفی ابراز می کنند گیج و سردرگم می شوید، کار را شروع نمی کنید چون فکر می کنید باید به تحقیق بدانید که اول باید کدام کار را انجام بدهید و بهترین راه انجام آن کدام است. به عبارتی باور شما این است که برای انجام کار مورد بحث یک راه درست و برای انجام چند کار یک ترتیب درست وجود دارد و معتقدید که قبل از شروع کار باید این پاسخ های صحیح را پیدا کنید. به تغییر تن در نمی دهید و پیرو رسم و عادت هستید حتی اگر نتیجه کار پشت گوش اندازی باشد.

برای مبارزه با پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی روش های زیر را به کار بگیرید.

پیوسته با باورهای فاجعه انگار خود مبارزه کنید و به خودتان بگویید در عین حال که خیلی بد است اگر نتیجه تلاش شما برای انجام تکلیف مورد بحث خراب شود. اما معنی این اتفاق این نیست که دنیا به آخر رسیده است. شاید مهمترین عنصر غلبه بر پشت گوش اندازی مبتنی بر نگرانی ایجاد نگرش ضد فاجعه انگاری باشد. وقتی در این کار پیشرفتی حاصل کردید بهتر تشخیص می دهید که می توانید از عیوب کار درس بگیرید.

علاوه بر این ایجاد نگرش ضد فاجعه انگاری در خصوص معایبی که ممکن است پس از شروع کار پیدا شود شما را در درک این واقعیت یاری می دهد که در عمل میان خراب شدن احتمالی و درست از آب درآمدن کار توازنی وجود دارد.

 

همچنین بخوانید: پشت گوش اندازی چیست ؟

 

با این باور ناسالم خود مبارزه کنید که باید قبل از شروع کار مورد بحث از خودتان مطمئن باشید. این کار به شما کمک می کند که به وضوح دریابید احتمالا بهترین راه برای ایجاد اعتماد به نفس در کار این است که ابتدا کارها را با تردید و عدم اعتماد انجام دهید و به تدریج از اشتباهات خود درس بگیرید. درک این نکته که اعتماد به نفس قبل از شروع کار ضروری نیست و عمل کردن بر اساس این باور سالم میزان اعتماد شما را به قابلیت تان برای انجام کار افزایش می دهد.

با این باور ناسالم مبارزه کنید که قبل از شروع کار باید به تحقیق بدانید چگونه می توان آن کار را به نحو احسن انجام داد. خود را به قبول ریسک های معقول عادت دهید و دردسرهایی را که با این ریسک کردن همراه است تحمل کنید. عمل کردن براساس این باور سالم به شما کمک می کند تردید و دودلی را از خود دور کنید.

از پرسیدن نظر دیگران درباره کاری که می کنید و کیفیت انجام کارتان دست بردارید. خود را به عملکرد مستقل و خودکفا عادت دهید حتی اگر این روش برایتان نامانوس و ناراحت کننده باشد. توجه داشته باشید که یک کار را می توان به روش های مختلف انجام داد و برای انجام چند کار می توان ترتیب های گوناگونی را در نظر گرفت. حتی اگر برای انجام کاری یک بهترین روش و یک بهترین ترتیب وجود داشته باشد این توقع ناسالم را کنار بگذارید که قبل از شروع کار باید آن ها را کشف کنید. خود را به تشویق و حمایت از خود عادت دهید و از اتکایتان به دریافت تشویق و حمایت دیگران بکاهید.

توجه داشته باشید در عین حال که احتمالا رسم و عادت را ترجیح می دهد و تغییر را دوست ندارید هیچ اجباری نیست که همواره اولی را برگزینید و از دومی بپرهیزید. در اینجا نیز تحمل دردسرهای اجتناب ناپذیر تغییر را که حاصل غلبه تدریجی شما بر پشت گوش اندازی مزمن است تمرین کنید. آدم هایی را پیدا کنید که متکی به نفس باشند و کارها را با دقت و توجه لازم اما بدون نگرانی غیر ضروری انجام دهند و از آن ها درس بگیرید.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

عسل طبیعی را با اطمینان از کیفیت و سلامت آن، از عطارک تهیه نمایید.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0