گیاه فرندل و باقلای سنت اینیاس
گیاه فرندل و باقلای سنت اینیاس و خواصشان را بشناسیم !
گیاه فرندل
گیاهی است که در کتب طب سنتی با نام عربی آن فرندل آمده است.
مشخصات فرندل را بدانیم.
گیاهی است چند ساله به بلندی 50 – 200 سانتیمتر، برگ های آن متقابل بدون دمبرگ، مثلثی دراز نوک تیز، گل های آن درشت به رنگ قرمز یا بنفش یا صورتی که در امتداد قسمت انتهایی ساقه گل دهنده ظاهر می شود. سر شاخه های گلدار آن که مصرف پزشکی و دارویی دارد باید قبل از باز شدن گل ها چیده شود یعنی در حالت شکوفه چیده شود. این گیاه معمولا در نقاط مرطوب می روید و برای تزیین اطراف آب نماها آن را می کارند. در ایران در مناطق شمال ایران در حاشیه جاده های کناره دریای خزر بین چالوس و نوشهر و مازندران و جاده بین رشت و لاهیجان و در آذربایجان غربی به طور خودرو دیده می شود. و در سایر مناطق دنیا در اغلب نواحی نیمکره شمالی و همچنین در استرالیا و تاسمانی انتشار دارد.
گیاه فرندل و باقلای سنت اینیاس
ترکیبات شیمیایی فرندل
از نظر ترکیبات شیمیایی در سرشاخه های گل دار گیاه لعاب، مواد قندی، اسیدهای آلی و به مقدار زیاد تانن و سالیکارین که ماده عامل گیاه در بند آوردن خون است وجود دارد.