درمان بیماری ها با غذا
در مورد غذا درمانی چه می دانید ؟
امروزه مردم جهان، مصرف داروهای شیمیایی را که به شکل انواع کپسول، قرص و عصاره های دارویی در بسته هایی زیبا و جالب عرضه می شود، موثرترین روش برای بازگشت سلامتی و شفای انواع بیماری ها می دانند، ولی در حال حاضر عده ی زیادی از دانشمندان جهان که تعداد آن ها نیز روز به روز در حال افزایش است، تلاش می کنند تا با استفاده از گنجینه ی منابع طبیعی وسیع کره ی زمین که به صورت گیاهان و جانوران در اختیار انسان قرار گرفته است، با انجام تحقیقات علمی در مراکز تحقیقاتی، مواد شفا بخش به دست آورند.
این مواد ارزشمند شفابخش در همان نعمت های خدادادی وجود دارد که هر روز چند بار به عنوان غذا برای رفع گرسنگی و تهیه انرژی برای کار و فعالیت مصرف می شود و حیات انسان مدیون آن ها است.
درمانگرهای طبیعی :
آیا برایتان جالب نیست که سیر، این خوراکی ساده، قادر است سلول های سرطانی را منهدم سازد و با ویروس ها مبارزه کند، یا این که وجود ماده ارزشمندی در اسفناج می تواند ویروس هایی را در بدن فلج کند و دربند کشد که ممکن است منشا سرطان مربوط به گردن باشد، یا وجود یک ماده ی ناشناخته در مارچوبه و آووکادو در لوله های آزمایشگاهی موجب توقف شدن تکثیر ویروس هایی شده است که می تواند منشا ایجاد مهلک ترین بیماری عفونی زمان، یعنی ایدز شوند.
یا این که کلم دارای مواد شیمیایی ارزشمندی است که بدن انسان را در برابر آثار مسمومیت های ناشی از آلودگی های شدید محیط حفظ می دارند، و مواد ارزشمندی که در تعدادی از گیاهان وجود دارد که چون فرشته ی رحمت در بدن ما فعال بوده که حتی می توانند از لخته شدن خون در رگ ها جلوگیری کنند و حتی مواد ارزشمندی که در گیاهان وجود دارد و پس از خوردن، داخل مغز شده و در انتقال پیام ها بین نورن ها یا رشته های اعصاب تاثیر گذارده و از این طریق در وضع روحی و روانی و در حافظه و هوشیاری و به طور خلاصه در همه ی حالتی که نشانه سلامتی انسان است تاثیر می گذارند.
همچنین بخوانید: راهکارهایی برای کودکان کم غذا یا بد غذا