مکمل های غذایی با استفاده از جلبک ها
مکمل های غذایی با استفاده از جلبک ها و زنبور عسل !
جلبک های دریایی :
روزانه صدها میلیون نفر از مردم روی زمین از جلبک های دریایی استفاده می کنند. به ویژه ژاپنی ها، چینی ها و بعضی دیگر ملل آسیای جنوب شرقی معمولا این جلبک ها را به جای سبزی ها، همراه با غلاتی مثل برنج یا ماهی مصرف می کنند. از چندین سال پیش در اروپا نیز صنعت تغذیه و کشاورزی، برخی جلبک های لزج (مانند آگار آگار) را در صبحانه یا سوپ ها مورد مصرف قرار می دهند.
حدود پانزده سال است که جلبک ها در اروپا و به ویژه فرانسه به عنوان یک ماده و همچنین یک مکمل غذایی از مصرف روز افزونی برخوردارند. رشد رژیم گیاهخواری نیز مصرف جلبک ها را افزایش می دهد، زیرا این رژیم ایجاب می کند که جلبک ها به عنوان سبزی همراه با غلات مصرف شوند.
تولیدات غذایی با استفاده از این جلبک ها به عنوان مکمل غذایی، گسترش یافته است. جلبک های دریایی ارزش غذایی بسیار زیادی دارند، زیرا به صورت متمرکز تقریبا همه عناصری را که در دریا وجود دارد، در خود ذخیره کرده اند. بنابراین، آن ها تمام مواد معدنی، ویتامین ها و پروتئین ها را دارند که در سایر تولیدات دریایی موجود نیست. علاوه بر آن جلبک ها به صورتی استثنایی سرشار از عناصر ضروری مورد نیاز بدن مانند ید، فسفر و … هستند.
خواص درمانی جلبک ها :
جلبک ها محرکند و مبادلات موجود در بدن را تسهیل می کنند. علاوه بر آن دفاع طبیعی بدن را تقویت می کنند، مواد معدنی کافی به بدن می رسانند و باعث تقویت غدد درون ریز می شوند.
موارد مصرف :
ضعف و بی حالی، خستگی، حالت عصبی، کم خونی، کمبود مواد معدنی، بارداری، شیر دادن، راشیتیسم، اشکالات رشدی، لنفاتیسم (التهابات عروقی لنفاوی که بر اثر جراحات پوست یا زخم های سطحی و یا ضایعات جلدی مانند گال، اگزما عارض می شوند)، ناراحتی های کلیوی، چاقی مفرط، سلولیت، کم کاری تیروئید، رماتیسم، فشار خون بالا، آرتراسکروز، الکلسیم، گرایش به تشنج، کلسترول بیش از حد، پیشگیری از سرطان و ریزش مو.