علائم لخته شدن خون در بدن
با علائم لخته شدن خون در بدن آشنا شویم
ده خوراکی با لخته شدن خون می جنگند و از لخته شدن خون جلوگیری می کنند : سیر، پیاز، فلفل تند، قارچ سیاه، زنجبیل و میخک، سبزیجات، روغن زیتون، غذاهای دریایی، چای. خوراکی هایی مثل غذاهای پر چرب و الکل زیاد احتمال تشکیل لخته خون را زیاد می کنند.
عوامل لخته شدن خون می توانند تعیین کننده باشند
حقیقت حیرت انگیز این است که لخته شدن خون انسان احتمالا تنها و عمده ترین تعیین کننده ی ابتلای او به حمله قلبی، سکته یا صدماتی است که به مویرگ ها وارد می شود. اکنون کارشناسان می دانند که عوامل انعقاد خون چگونگی جریان خون، قوام آن، چسبندگی آن، گرایش لخته ها به تشکیل و بزرگ شدن، در تعیین این گونه صدمه ها عمده ترین عوامل هستند. در واقع، شواهد نشان می دهد که تاثیر اصلی رژیم غذایی بر بیماری قلبی بیشتر به عوامل لخته کننده خون مربوط می شود تا کلسترول و فوایدی که با رعایت رژیم غذایی درست و تغییر دهنده ی عوامل لخته کننده ی خون عاید انسان می گردد نسبتا سریع پایدار می شود.
علائم لخته شدن خون در بدن
جلوگیری از لخته شدن خون و کاهش ابتلا به حمله قبلی :
یک دست اندرکار مو و تندرستی می گوید که جلوگیری از لخته شدن خون می تواند در طی یک سال احتمالا ابتلا به حمله قلبی را قاطعانه کم کند، حال آن که معمولا زمان بیشتری طول می کشد تا کلسترول کاهش یابد و احتمال حمله قلبی را پایین آورد. به هر حال، بسیاری از خوراکی ها، از جمله پیاز و سیر، هر دو کار را انجام می دهند و می توان با خوردن آن ها از فواید دو جانبه شان بهره برد.
همه می دانند که این کلسترول نیست که ما را می کشد، این لخته خون است که روی پلاکت های سخت شده بر اثر کلسترول در رگ ها، شکل می گیرد و می تواند کشنده باشد. متخصصان قلب قبلا فکر می کردند که تنگ شدن رگ ها بر اثر تشکیل پلاکت ها موجب اختلالات ضربان قلب و بعد حمله قلبی می شود.