ویژگی غذایی گروه خونی ب
ویژگی غذایی گروه خونی ب (همه چیز خواران)
در طی دوره ده تا پانزده هزار سال پیش از میلاد این گروه خونی در ناحیه کوه های هیمالیا ایجاد و این انسان ها در آسیا، اروپا و آفریقا مستقر شدند. این گروه خونی از گروه های خونی بسیار فراوان آسیای جنوب شرقی و شمال به شمار می روند. دام ها به ویژه تولیدات دامی لبنی در تغذیه این افراد نقش خاصی یافته، با ورود مغول ها به آسیا، افراد دارای گروه خونی ب همانند پدرانشان با شرایط مختلف زندگی قادر به سازش شدند.
مواد غذایی به سه دسته تقسیم می شوند:
- مواد غذایی بسیار مفید: مواد غذایی ای را شامل می شود که همچون دارو عمل می کنند
- غیرمضر : موادی در بدن شما هستند که مانند غذا عمل می کنند.
- مضر : مواد غذایی مضر شامل موادی می باشد که همچون سم هستند
گوشت ها
گوشت های بسیار مفید شامل گوشت بره، خرگوش، گوسفند، بز و غزال می شود. گوشت های غیر مضر گروه خونی ب شامل گاو ماده، بوقلمون، گوساله، شترمرغ، کبد، گاو نر، قرقاول می شود و گوشت های مضر شامل گوشت غاز، مرغ، ژامبون، اردک، تیهو، اسب، لاک پشت، کبک، کبوتر می شود.
ماهی ها
ماهی های بسیار مفید برای گروه خونی ب شامل انواع ماهی روغن، ماهی هالیبوت، ماهی آزاد، ماهی خاویار، نیزه ماهی کوچک، نیزه ماهی رودخانه ای، قزل آلا خاردار و ساردین می شود. ماهی های غیرمضر، شمشیر ماهی، ماهی کپور، ماهی تن، گربه ماهی، کوسه، ماهی پیچ خاکستری می شود و ماهی های مضر شامل ماهی کولی، قورباغه، دلفین، ماهی دم زرد، مارماهی، ماهی بارکودا، حلزون، خرچنگ، ماهی آزاد دودی، هشت پا، اسکالوپ، قزل آلا و گرگ دریایی می شود.