سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

نکات جالب و کارآمد خانه داری برای نگهداری مواد غذایی

2747 بازدید
01 بهمن 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

با نکات جالب و کارآمد خانه داری آشنا شویم 

نگه داری شیر پاستوریزه :

شیر را در اولین فرصت به داخل یخچال یا درجه چهار سانتی گراد انتقال دهید. هر چند انجماد بر روی بافت شیر تاثیر نامناسب می گذارد؛ ولی می توان شیر منجمد را تا حدود سه هفته نگهداری کرد و هنگام مصرف شیر، آب کردن شیر منجمد باید در داخل یخچال صورت بگیرد.

نگه داری از عسل :

از نگه داری عسل در ظرف های فلزی خودداری کنید؛ زیرا عسل ماده ای اسیدی است و پس از مدتی فلز را در خود حل می کند. از طرفی دیگر ذرات حل شده فلز در عسل برای بدن مضر است. از این رو، ظرف شیشه ای، لعابی یا سفالی برای این منظور مناسب است. عسل آب موجود در اتاق را به خود جذب می کند، لذا در صورت نگه داری آن درون شیشه ها یا ظروف بدون در، عسل رقیق و آبکی می شود.

از بین بردن شکرک عسل یا مربا :

عسل یا مربا را به مدت نیم ساعت در درجه حرارت غیر مستقیم شصت و پنج درجه سانتی گراد (درون ظرف آب) قرار دهید. در این دما تمام ذرات جامد موجود در آن ها به مایع تبدیل می شود.

 

نکات جالب و کارآمد خانه داری

نکات جالب و کارآمد خانه داری

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax