سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

قوانین طلایی برای اینکه هرگز مسموم نشویم

2432 بازدید
28 دی 96
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

آشنایی با قوانین طلایی برای اینکه هرگز مسموم نشویم

بیشتر اوقات، اشتباهاتی در نوع پخت و نحوه نگهداری غذا، موجب بروز مسمومیت و آلودگی مواد غذایی می­ شود. تعدادی از این اشتباهات عبارتند از :

  • طولانی بودن فاصله بین تهیه و مصرف غذا
  • نگهداری غذاهای آماده به مدت طولانی در درجه حرارت مناسب برای رشد باکتری ها
  • عدم استفاده از حرارت کافی
  • آلودگی های ثانویه
  • تماس افراد آلوده با غذا

سازمان جهانی بهداشت در مقابل این اشتباهات توصیه ­هایی دارد که خطر آلودگی، بقا و تکثیر عوامل بیماری زا را در غذاها کاهش می­ دهد. با توجه به تعدد فرهنگ ­ها، این قوانین و توصیه ها باید به عنوان مدلی برای راه­ حل­ های علمی خاص هر فرهنگ در نظر گرفته شوند. بنابراین مجریان باید این قوانین را با وضعیت کشور خود که شامل عادات خاص تهیه غذا در یک فرهنگ است، سازگار کنند.

قوانین طلایی برای اینکه هرگز مسموم نشویم

قوانین طلایی برای اینکه هرگز مسموم نشویم

نگهداری از غذاهای پخته :

در برخی شرایط به منظور تامین ایمنی و سلامت غذا، از غذای فرآورده شده (پروسه شده) استفاده نمایید. همچنین غذای پخته را فورا مصرف نمایید. در صورت وجود غذای پخته شده اضافی آن را با دقت ذخیره کنید و در دمای کمتر از پنج درجه درون یخچال نگه داری نمایید، ولی غذای پخته را به مدت طولانی درون یخچال نگهداری نکنید.

غذا را به طور کامل بپزید :

اجازه دهید عملیات پخت به ویژه روی گوشت قرمز، ماهی، مرغ و تخم مرغ به طور کامل انجام شود. غذاهای آب دار مانند سوپ و خورش را، برای اینکه مطمئن شوید دمای آن به هفتاد درجه سانتی گراد رسیده است، تا رسیدن به دمای جوش حرارت دهید. درباره گوشت قرمز و مرغ هم مراقب باشید به طور کامل پخته شوند و صورتی رنگ نباشد. به این دلیل که آشپزی درست و اصولی تمام میکروارگانیسم های خطرناک را از بین می برد. غذاهای حاوی تخم مرغ را در دمای بالای شست درجه سانتی گراد حرارت داده و سپس مصرف کنید.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax