روش تهیه چای پرخاصیت جینسینگ و جعفری
با روش تهیه چای پرخاصیت جینسینگ و جعفری آشنا شویم
دمنوش جینسینگ :
از قسمت های ریشه جینسینگ برای دمنوش ها مصرف می شود. دارای خواص درمانی زیر می باشد :
ضد استرس، ضد ویروس، ضدعفونی کننده، ضد سرطان، ضد ورم، ضد افسردگی، ضد اکسیدان، ضد نفخ، افزایش توانایی ذهنی و فیزیکی و حافظه، افزایش دهنده نیروی جنسی، کاهش استرس، حفاظت از بدن در برابر دیابت، مقوی قلب، ملین، ادرار آور، مهوع، محرک، خلط آور، مقوی معده، آرامبخش و محرک تنفسی، محافظ کبد، گشاد کننده عروق می باشد. که مصرف یک ماه آن در فصل پاییز باعث می شود تا بدن در زمستان دارای قدرت دفاعی خوبی باشد.
روش تهیه چای پرخاصیت جینسینگ و جعفری
نحوه آماده سازی و مصرف چای پرخاصیت جینسینگ :
در یک لیوان آب جوش، سه گرم از پودر ریشه گیاه را ریخته و حدود ده دقیقه دم کرده و در آن را می پوشانیم و صبر می کنیم، سپس آن را صاف کرده و میل می کنید. این میزان را می توان تا سه بار در روز تکرار کنید.
نکته : مصرف آن بستگی به طبع اشخاص دارد و بخش کنترل احساسات در مغز را تحریک کرده و پس از مصرف آن احساس نشاط و رضایت به همراه سستی و رخوت در انسان پدید می آید. مصرف هفت تا دوازده گرم دانه های این گیاه موجب مسمومیت می شود و خطرناک است.
باید همواره این نکات مورد دقت قرار گیرد، اگر مصرف آن بی رویه و بیشتر از مقادیر درمانی نباشد و ادامه دار مصرف نشود، بی خطر است.