سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با بهترین روش های پخت غذا

2893 بازدید
25 دی 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

آشنایی با بهترین روش های پخت غذا که بد نیست بدانیم

به طور کلی، پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می بخشد بلکه قابلیت هضم آن ها را نیز افزایش می دهد. برای مثال گوشت سفت، چنانچه با روش مناسبی طبخ شود، نرم تر می شود و این عمل، جویدن و هضم آن را آسان تر می کند. همچنین در عمل پخت تغییراتی در میزان مواد مغذی موجود در ماده غذایی رخ می دهد که این تغییرات بستگی زیادی به روش پخت و حالت فیزیکی ماده دارد.

عواملی که در کاهش مواد مغذی موثر هستند :

شامل این موارد است : عملیاتی که قبل از پختن روی ماده غذایی انجام می شود، مدت زمان پخت ماده غذایی، مقدار مایع مورد استفاده برای طبخ، مدت زمانی که غذا داغ نگه داشته می شود یا در معرض هوای آزاد قرار می گیرد تا مصرف شود و برای اینکه غذاهای شما مواد مغذی خود را حفظ کنند، باید این چهار عمل را کنترل کنید.

بیشتر روش های پختن غذا موجب کاهش ویتامین ث در ماده غذایی می شوند، به عنوان یک قانون کلی هر چه در تهیه غذا آب، زمان، روغن کمتری استفاده شود، مواد مغذی کمتری از بین خواهد رفت.

آشنایی با بهترین روش های پخت غذا

آشنایی با بهترین روش های پخت غذا

روش های پخت غذا

آب پز کردن :

کمتر کسی پیدا می شود که غذای آب پز شده دوست داشته باشد اما با تمام این ها غذاهایی که با این روش پخته می شوند، ارزش غذایی بالاتری دارند. در روش پخت با حرارت مرطوب درجه حرارت نسبتا کم است، بنابراین تخریب مواد مغذی به وسیله حرارت زیاد صورت نمی گیرد.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax