سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

خواص مریم نخودی در طب سنتی چیست ؟

10725 بازدید
21 دی 96
سمانه
,,
بروزرسانی شده در تاریخ 4 دی 1400

آخرین به روزرسانی 01 مهر 1398

خواص مریم نخودی در طب سنتی را بیشتر بشناسیم !

در این مقاله با خواص و مضرات مریم نخودی (کلپوره) و تاریخچه و نحوه استفاده از آن بیشتر آشنا خواهیم شد، طریقه و مقدار مصرف مورد نظر آن و بیشترین موارد استفاده از این گیاه برای بیماری های مختلفی را برای شما عزیزان شرح می دهم.

گیاه‌شناسی مریم نخودی :

مریم نخودی گیاهی است علفی و چندساله که تا ارتفاع 40 سانتی‌متر می‌رسد. این گیاه شاخه‌های فراوانی دارد و به علت پرزهای پنبه ‌ای دارای ظاهری تقریبا سفید رنگ است. برگ‌ها دراز و باریک هستند که روی دو سطح آنها از پرزهای سفید رنگ پوشیده شده است. گل‌ها کوچک و به رنگ‌های سفید تا صورتی می‌باشند. قسمت مورد استفاده گیاه شاخه های گلدار آن است.

مریم نخودی (کلپوره) بومی نواحی مدیترانه و خاورمیانه است و در بسیاری از نقاط ایران از جمله نواحی شمالی، غرب، مرکز و جنوب رویش دارد.

خواص مریم نخودی در طب سنتی

خواص مریم نخودی در طب سنتی

تاریخچه مریم نخودی :

از قدیم برگ گیاه جهت پختن غذا و به خصوص به منظور درمانی استفاده می‌شده است. استفاده عمده این گیاه به خصوص در مشکلات معده بوده است، کلپوره در ادوار مختلف برای درمان دردهای احشایی (روده، معده و اعضای داخلی بدن) به کار می‌رفته است، در طب سنتی ایران برای کاهش فشارخون، به عنوان ضد باکتری، ضدنفخ، ضدالتهاب، ضداسهال، ضدتشنج، کاهش قند خون و ضد درد آن را استفاده می‌کردند.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

1
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. ناشناس
    15 اردیبهشت 1404

    خیلی متشکرم از راهنمایی شما تشکر ویژه را می‌کنم

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax