خطرات مصرف زیاد قهوه برای سلامتی بدن
آخرین به روزرسانی 11 مهر 1398
خطرات مصرف زیاد قهوه که بد نیست بدانیم
قهـوه دانه خوراکی درختی بوده و از این دانه، که خاصیت محرک دارد، در تهیه مواد غذایی مختلف و همچنین انواع نوشیدنی ها استفاده می کنند. گیاه قهوه معمولا در نواحی گرمسیر رشد و پرورش می یابد و این مناطق قهوه تولیدی خود را به مناطقی که قهوه در آن پرورش نمی یابد صادر می کنند. قهوه به شکل بوته یا درختچه کوتاه و نیرومندی می باشد که قادر است به راحتی تا ارتفاع سه الی سه و نیم متری رشد کند. این گیاه در برابر هرس کردن های شدید هم از خود مقاومت نشان می دهد، اما نمی تواند در برف و یخ زمستان دوام آورد. برای محصول دهی مناسب قهوه آبیاری کافی و کود مناسب، لازم به نظر می رسد.
تاریخچه قهوه :
به احتمال زیاد، قهوه اولین بار در کشور اتیوپی تولید شد. البته برخی کشور یمن را منشا تولید قهوه می دانند. این دانه اولین بار در قرن سیزدهم، در جهان عرب شهرت یافت. در آغاز قرن هفدهم، گیاه قهوه، که با قاچاق دانه های بسیار حاصل خیز به کشور هند راه یافته بود، در این کشور هم پرورش یافت و بعد هم به انگلستان و لندن برده شد اما در انگلستان از همان آغاز کشت آفت ها و شرایط جوی نامناسب، گیاهان قهوه را نابود کردند و آن ها مجبور به کشت چای شدند.
خطرات مصرف زیاد قهوه
انواع قهوه زیادند، اما در میان آن ها قهوه عربی بهترین کیفیت را دارد. انواع دیگر قهوه از جمله قهوه (Robusta) در آب و هوایی که نوع عربی قادر به رشد در آن نیست هم پرورش می یابد. گیاه قهوه میوه های بنفش یا قرمز رنگی تولید می کند که داخل هر یک از این میوه ها دو دانه قهوه وجود دارد.
البته این دانه های قهوه باید مراحل زیادی را طی کنند تا برای مصرف آماده شوند. گیاه قهوه پس از گذشت سه تا پنج سال از زمان کاشت، میوه می دهد. این گیاه عمر بسیار طولانی دارد و تقریبا به مدت پنجاه تا شصت سال همچنان میوه می دهد. شکوفه های گیاه قهوه از نظر رنگ و بو به شکوفه یاسمن شباهت دارند. تقریبا نه ماه طول می کشد تا میوه های قهوه کاملا رسیده شود.