6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی
6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی
ترافل یک غذای نادر و خوشمزه در آشپزی است که در سرتاسر جهان بسیار مورد توجه است. ترافل همچنین ممکن است یکی از گران ترین غذاهای جهان باشد که صدها یا حتی هزاران دلار برای هر کیلوگرم قیمت دارد.
ترافل چیست؟
ترافل یا قارچ دنبلان یک قارچ زیرزمینی از جنس غده است که بسیاری از آنها به دلیل طعم قوی و کاربردهای آشپزی خود بسیار ارزشمند هستند. اگرچه همه از قارچ ها لذت نمی برند، ترافل طعم منحصر به فرد و لذیذی دارد و به ویژه در غذاهای فرانسوی به خوبی نشان داده می شود. اکثر گونه های ترافل با انواع خاصی از درختان، از بلوط و فندق گرفته تا درختان اسپند و راش، رابطه همزیستی ایجاد می کنند.
خواص دنبلان کوهی از نظر طب سنتی
-
سرشار از مواد مغذی مهم
ترافل ها دارای مشخصات مغذی قابل توجهی هستند و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند.
در واقع، آنها سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و فیبر هستند و حاوی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع و همچنین ریزمغذیهایی مانند ویتامین C، فسفر، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز و آهن هستند.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که ترافل ممکن است منبع کاملی از پروتئین باشد و تمام نه اسید آمینه ضروری بدن شما را تامین کند.
سلام انقدر درابل پیدا کردم که همش خراب بود نمیدونم در چه وقت مناسبی برای چیدن هست