دستور تهیه کیک های میوه ای خوشمزه
آخرین به روزرسانی 2 آبان 1398
دستور تهیه کیک های میوه ای خوشمزه
یکی از میان وعده های عالی و خوشمزه، به ویژه برای کودکان، انواع کیک ها و بیسکویت ها می باشد. مواد غالب بیشتر کیک ها، آرد و شیر است، به همین علت کیک ها علاوه بر طعم بی نظیری که دارند، برای بدن و رشد کودکان نیز مفید می باشد. اگر چه بسیاری از متخصصان و پزشکان، مصرف بی رویه شیرینی و کیک را مضر دانسته اند، اما مصرف متعادل و همچنین استفاده از مواد قندی طبیعی، آسیب آن را به بدن کاهش می دهد. یکی از خوشمزه ترین کیک هایی که در بین همه افراد پر طرفدار است، کیک های میوه ای است. لذا، در این مقاله با دستور تهیه کیک های میوه ای خوشمزه آشنا شوید.
دستور تهیه کیک های میوه ای خوشمزه
طرز تهیه کیک سیب
مواد لازم :
- سیب خوراکی رنده شده 5 عدد متوسط
- کره نرم شده یا روغن 120 گرم
- بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری
- دارچین یک قاشق مرباخوری
- شیر 2 قاشق سوپخوری
- آرد 250 گرم
- شکر 120 گرم
- تخم مرغ 3 عدد
- نمک مقداری و وانیل به اندازه نیاز
طرز تهیه: سیب ها را پوست گرفته، رنده کرده و کمی آبلیمو به آن بزنید تا سیاه نشود و سپس آب آن ها را بگیرید. تخم مرغ ها و شکر را با هم مخلوط کنید تا سفید رنگ شود. روغن یا کره نرم شده را نیز به مواد افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود. در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط و الک کنید و به همراه سیب رنده شده، دارچین، نمک و شیر به مواد تخم مرغی افزوده و همه مواد را مخلوط کنید. حال خمیر را در ظرف کیک از قبل آماده شده ریخته و در فر (از قبل گرم شده) با حرارت 175 درجه در طبقه وسط و به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار دهید تا پخته شود.