8 خاصیت بی نظیر آب زردچوبه به همراه طرز تهیه آب زردچوبه
8 خاصیت بی نظیر آب زردچوبه
زردچوبه جزء جدایی ناپذیر غذاهای هندی و سایر غذاهای کشورهای آسیایی است. زردچوبه همواره به عنوان یک ادویه مهم در پخت و پز، نقش برجسته ای در طب گیاهی ایفا می کند. بیش از 300 آنتی اکسیدان و همچنین سایر مواد مغذی در زردچوبه وجود دارد که فواید بسیاری برای سلامتی دارند.
در کنار پودر زردچوبه که به راحتی در بازار موجود است، می توانید از آب زردچوبه خام برای بهره مندی از فواید سلامتی آن استفاده کنید. طبق گفته دانشگاه مریلند، دوز توصیه شده پودر زردچوبه 1 تا 3 گرم (½ تا 1 و ½ قاشق چایخوری) در روز است.
همچنین از ریشه گیاه زردچوبه در تهیه داروهای گیاهی استفاده می شود. زردچوبه تازه و خام شبیه زنجبیل است. پوست بیرونی قهوه ای و رنگ گوشت نارنجی تیره است. ریشه زردچوبه طعمی فلفلی و کمی تلخ دارد.
مراحل آبگیری زردچوبه
- چند تکه ریشه زردچوبه تازه را به خوبی در آب جاری بشویید و پوست آنها را بگیرید.
- ریشه های زردچوبه را در آبمیوه گیری خود آسیاب کنید تا آب آن گرفته شود.
- پالپ آب میوه را جمع آوری کنید و چند بار دیگر آن را فشار دهید.
آب میوه را در یخچال نگهداری کنید و تا 3 روز آینده از آن استفاده کنید. می توانید از این آب زردچوبه تازه در اسموتی ها، سوپ ها، شیر زردچوبه یا در پخت غذاهای مورد علاقه خود استفاده کنید.
همچنین می توانید با مخلوط کردن چند ریشه زردچوبه تازه به همراه یک فنجان آب و سپس صاف کردن مخلوط، آب زردچوبه را استخراج کنید. گزینه دیگر این است که به سادگی ریشه زردچوبه تازه را رنده کنید و آب آن را با یک پارچه پنیر یا یک صافی مشبک صاف کنید.
آب زردچوبه به طور کلی برای اکثر افراد بی خطر است. با این حال، برخی ممکن است ناراحتی معده را تجربه کنند. در صورت مصرف بیش از حد، ممکن است باعث زخم معده نیز شود.
ت
آ رانمایتوون متش ریم
عرض ادب و احترام
خوشحالیم که این مقاله باعث رضایت شما بوده ست.
شاد و تندرست باشید.
باسلام خسته نباشی اب زرچوبه برای گرفتگی عروق مناسبه
با سلام واقعا عالی بود فقط من یک سوال داشتم آب زردچوبه واسه من که پولیپ کیسه صفرا دارم خوبه یا نه؟
خوبه من هر روز مصرف میکنم خودم هم سنگ صفرا دارم