7 ادویه سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری بدن که باید به رژیم غذایتان اضافه شود
7 ادویه سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری بدن
در سراسر دنیا از ادویه به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شود. از نظر علمی ثابت شده است که اکثر ادویه های مورد استفاده در غذاها دارای خواص دارویی هستند، بنابراین استفاده از آن ها در غذا نه تنها سبب معطر و خوشمزه شدن غذا می شود، بلکه این ادویه ها بدن را در مقابل بسیاری از انواع بیماری ها حفظ می کند. برخی از ادویه ها حاوی آنتی اکسیدان های مفیدی هستند که از آسیب های رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند. در ادامه، 7 ادویه سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری بدن را بررسی می کنیم.
نقش آنتی اکسیدان ها در بدن
آنتی اکسیدان ها (Antioxidant) ترکیباتی هستند که مانع اکسیداسیون می شوند. اکسیداسیون یک واکنش شیمیایی است که می تواند رادیکال های آزاد ایجاد کند، در نتیجه منجر به واکنش های زنجیره ای می شود که ممکن است به سلول های موجود در بدن آسیب برساند. آنتی اکسیدان ها مانند تیئول یا اسید اسکوربیک (ویتامین ث) این واکنش های زنجیره ای را خاتمه می دهند. در کل، آنتیاکسیدان ها موادی هستند که سلولها را از آسیب در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. آنتی اکسیدان ها شامل مولکول هایی از جمله ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
آنتی اکسیدان ها نقش محافظ و نگهبان بدن را دارند. آنتی اکسیدان در مواد غذایی برای بهبود سلامت انسان ها و جلوگیری از بیماری موثر است. آنتی اکسیدان هایی مانند بتا کاروتن، ویتامین آ و ویتامین ای بر میزان کاهش مرگ و میر تاثیر مثبتی دارد و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های سلنیم یا ویتامین ای خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش نمی دهد.
زردچوبه سرشار از کورکومین است
زردچوبه تقریبا در همه غذاها به عنوان چاشنی استفاده می شود. یک عنصر به نام کورکومین (Curcumin) یا دی فرولوئیل متان در زردچوبه یافت می شود که از گسترش سرطان و از دیابت نوع 2 جلوگیری می کند. همچنین، استفاده از آن بیماری های مرتبط با پوست را از بین می برد. علاوه بر این، کورکومین موجود در زردچوبه خاصیت ضد التهابی دارد که باعث التیام زخم یا بریدگی پوست می شود.
سپاس از مقالات خوب و جامع تون