6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی

2853 بازدید
21 بهمن 01
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 24 بهمن 1401

6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی

ترافل یک غذای نادر و خوشمزه در آشپزی است که در سرتاسر جهان بسیار مورد توجه است. ترافل همچنین ممکن است یکی از گران ترین غذاهای جهان باشد که صدها یا حتی هزاران دلار برای هر کیلوگرم قیمت دارد.

ترافل چیست؟

ترافل یا قارچ دنبلان یک قارچ زیرزمینی از جنس غده است که بسیاری از آنها به دلیل طعم قوی و کاربردهای آشپزی خود بسیار ارزشمند هستند. اگرچه همه از قارچ ها لذت نمی برند، ترافل طعم منحصر به فرد و لذیذی دارد و به ویژه در غذاهای فرانسوی به خوبی نشان داده می شود. اکثر گونه های ترافل با انواع خاصی از درختان، از بلوط و فندق گرفته تا درختان اسپند و راش، رابطه همزیستی ایجاد می کنند.

خواص دنبلان کوهی از نظر طب سنتی

  1. سرشار از مواد مغذی مهم

ترافل ها دارای مشخصات مغذی قابل توجهی هستند و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند.

در واقع، آنها سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و فیبر هستند و حاوی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع و همچنین ریزمغذی‌هایی مانند ویتامین C، فسفر، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز و آهن هستند.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که ترافل ممکن است منبع کاملی از پروتئین باشد و تمام نه اسید آمینه ضروری بدن شما را تامین کند.

  1. آنتی اکسیدان بالا

ترافل یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است، ترکیباتی که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و از آسیب اکسیداتیو به سلول های شما جلوگیری می کند.

مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها برای بسیاری از جنبه های سلامت شما مهم هستند و حتی ممکن است با کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت مرتبط باشند.

اگرچه مقدار دقیق آن می تواند بین گونه های مختلف متفاوت باشد، اما نشان داده شده است که ترافل حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، لیکوپن، اسید گالیک و اسید هموژنتیزیک است.

به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی، مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که ترافل سیاه و سفید حتی ممکن است به کشتن سلول های سرطانی و کاهش التهاب کمک کند.

توجه داشته باشید که این مطالعه با استفاده از عصاره ترافل با غلظت بالا انجام شد. بنابراین، مشخص نیست که چگونه آنتی اکسیدان های موجود در ترافل تازه ممکن است بر سلامت کلی شما تأثیر بگذارد.

6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی

6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی

  1. خاصیت آنتی باکتریال دارد

  • ترافل ها علاوه بر مشخصات مواد مغذی ستاره ای خود، ممکن است دارای خواص ضد میکروبی نیز باشند که می تواند به کاهش رشد سویه های خاص باکتری کمک کند.
  • یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که عصاره ترافل بیابانی رشد استافیلوکوکوس اورئوس را تا 66 درصد مهار می کند. این باکتری می تواند باعث ایجاد طیف گسترده ای از بیماری ها در انسان شود.
  • به طور مشابه، در مطالعه دیگری مشاهده کردند که عصاره همان گونه رشد باکتری سودوموناس آئروژینوزا را کاهش می دهد، سویه ای از باکتری که اغلب به آنتی بیوتیک ها بسیار مقاوم است.
  • با این حال، تحقیقات بیشتری برای اندازه گیری اثرات ضد باکتریایی سایر انواع ترافل و در مقادیری که معمولاً خورده می شوند، مورد نیاز است.
  • علاوه بر این، مطالعات با کیفیت بالا باید برای تعیین اینکه چگونه خواص ضد باکتریایی ترافل ممکن است بر این عفونت‌های باکتریایی در انسان تأثیر بگذارد، انجام شود.
  1. ممکن است به کشتن سلول های سرطانی کمک کند

اگرچه شواهد در حال حاضر محدود به مطالعات لوله آزمایش است، برخی تحقیقات نشان می دهد که ترافل ممکن است دارای خواص ضد سرطانی قوی باشد.

به عنوان مثال، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که ترکیبات استخراج شده از انواع مختلف ترافل به جلوگیری از رشد سلول های تومور کبد، ریه، روده بزرگ و سینه کمک می کند.

مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که عصاره‌های گونه‌های سیاه و سفید دارای اثرات ضد سرطانی بر روی سلول‌های سرطان دهانه رحم، سینه و روده بزرگ هستند.

 

همچنین بخوانید: 10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید

 

  1. ممکن است به کاهش التهاب کمک کند

  • التهاب بخشی حیاتی از عملکرد سیستم ایمنی شما است که به دفاع از بدن شما در برابر عفونت و بیماری کمک می کند.
  • با این حال، تصور می شود که حفظ سطوح بالای التهاب در دراز مدت به ایجاد بیماری مزمن کمک می کند.
  • برخی تحقیقات نشان می دهد که ترافل ممکن است به تسکین التهاب و در نتیجه ارتقای سلامت و ایمنی کلی کمک کند.
  • یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که ترکیبات خاصی در گونه های سیاه و سفید می توانند فعالیت آنزیم های خاص درگیر در فرآیند التهابی را مسدود کنند.
  • سایر تحقیقات لوله آزمایش نشان داده است که ترافل ممکن است به مبارزه با تشکیل رادیکال های آزاد کمک کند، که می تواند خطر آسیب سلولی و التهاب را کاهش دهد.
  • با این حال، تحقیقات بیشتری برای درک اینکه چگونه خوردن مقادیر معمولی ترافل ممکن است بر سطوح التهاب در انسان تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.
6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی

6 مزیت شگفت انگیز قارچ ترافل برای سلامتی

  1. کم چرب هستند

ترافل برای کسانی که نمی خواهند زیاد چربی بخورند یا قصد دارند وزن خود را کاهش دهند عالی است. وقتی خشک می شوند، فقط حدود دو تا هشت درصد چربی دارند.

کلام پایانی

ترافل نوعی قارچ خوش طعم است که معمولا در انواع غذاها استفاده می شود.

ترافل ها علاوه بر طعم و عطر متمایزشان، بسیار مغذی، سرشار از آنتی اکسیدان هستند و ممکن است دارای خواص ضد باکتری، ضد سرطان و ضد التهابی باشند.

مقدار کمی می تواند کمک زیادی کند، بنابراین مطمئن شوید که آنها را با طیف وسیعی از مواد سالم دیگر ترکیب کنید تا فواید بالقوه آنها را به حداکثر برسانید.

 

از شما متشکریم که تا انتهای این مقاله با ما همراه بودید. سوالات خود را در قسمت “نظرات” با ما در میان بگذارید، همچنین اگر ایده یا نظری در رابطه با این مطلب دارید، خوشحال می شویم آن را با ما در میان بگذارید.

 

قارچ گانودرما را با خواص درمان آکنه و جوش صورت،  جوان سازی پوست صورت، تقویت و افزایش رشد مو، درمان ریزش مو، درمان دیابت و قند خون، لاغری و کاهش وزن، تنظیم تیروئید، درمان سردرد شدید میگرنی، درمان انواع سرطان، درمان استرس، اضطراب و افسردگی، درمان بیماری های قلبی و عروقی، سکته قلبی، کاهش فشار خون بالا، سم زدایی و پاک سازی کبد، پاک سازی مثانه و دستگاه ادراری و …، بدون هيچ اسانس و افزودنی شيميايی، از فروشگاه عطارک تهيه نماييد.

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

1
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

0