6 خاصیت ثابت شده بادام خیس خورده برای سلامتی
6 خاصیت ثابت شده بادام خیس خورده برای سلامتی
افزودن بادام خیس شده به رژیم سلامت روزانه یا هفتگی می تواند به شما کمک کند تا تمام مواد مغذی و مواد فعال موجود در این آجیل محبوب را باز کنید. در حالی که خود بادام بسیار سالم است، نوع خیس شده نیز گزینه قابل توجهی است.
بادام خیسانده چیست؟
بادام خیسانده، بادامی است که یک شب خیس خورده است، نه اینکه به شکل خام خورده شود. چرا بادام را خیس کنیم؟ این به شما امکان می دهد تا تعداد تانن ها و اسیدهای موجود در پوست آجیل را کاهش دهید، که می تواند جذب مواد مغذی توسط بدن را مهار کند. اساساً، خیساندن این آجیل ها در آب باعث می شود تا مقدار بیشتری از فضل آنها برای استفاده در بدن شما در دسترس باشد.
در حالی که مطمئناً بادام به تنهایی به اندازه کافی سالم است، خیساندن این آجیل به شما امکان می دهد ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری را از آنها جذب کنید و همچنین فعالیت آنزیمی را تحریک می کند که می تواند به بهبود هضم کمک کند. در نهایت، برخی خوردن بادام خیس شده را از نظر بافت خوشایندتر می دانند. آنها را می توان در آماده سازی های مختلف آشپزی نیز استفاده کرد.
طرز تهیه بادام خیس خورده
- امتحان شده ترین و واقعی ترین روش این است که به سادگی دو فنجان بادام را به یک کاسه آب اضافه کنید و روی آن را با آب گرم بپوشانید.
- بعد از 12 ساعت آب آن را خالی کرده و 2 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. سپس دوباره کاسه را با آب گرم پر کنید و اجازه دهید 12 ساعت بماند.
- در پایان این مدت 24 ساعته، می توانید به راحتی پوست قهوه ای بادام را جدا کنید (اگر قبلاً جدا نشده باشد)
- این بادام های خیس خورده را می توان تا یک هفته بدون از دست دادن قدرت تغذیه ای خود نگهداری کرد.
6 خاصیت ثابت شده بادام خیس خورده برای سلامتی