3 روش تهیه واویشکا؛ معروف ترین غذای گیلانی
3 روش تهیه واویشکا؛ معروف ترین غذای گیلانی
آیا می دانید واویشکا غذای کجاست ؟! بله؛ معروف ترین غذای گیلانی واویشکای بسیار خوشمزه است و می توانید این غذای اصیل گیلانی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید. واویشکا چندین روش پخت متفاوت دارد که در این مقاله با بهترین دستور پخت واویشکا آشنا خواهید شد.
هر شهر ایران نوعی غذای محلی دارد، باقلا قاتاق و واویشکا نیز از مناطق شمالی کشور است که در اکثر نقاط ایران طرفداران زیادی دارد و تهیه این نوع غذاها بسیار آسان است. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با 3 روش تهیه واویشکا با جگر و گوشت چرخ کرده آشنا کنیم.
روش اول – واویشکا جگر
مواد لازم برای واویشکا جگر:
- جگر بره: نصف یک دست جگر سفید
- قلب بره: نصف عدد
- پیاز: 1 عدد
- گوجه فرنگی: 1 عدد
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- آب: نصف لیوان
- انار (دانه شده و ترش): ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل، گلپر: به مقدار لازم
3 روش تهیه واویشکا؛ معروف ترین غذای گیلانی
چگونه واویشکای جگر را بپزیم؟
- ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید تا طلایی شوند.
- جگر و قلب بره را خوب بشویید و بگذارید خشک شود سپس خرد کنید و به پیازهای سرخ شده اضافه کنید.
- گوجه فرنگی ها را برای مدت کوتاهی بجوشانید. سپس آن را در آب سرد قرار دهید تا پوست به راحتی جدا شود. سپس آن را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
- رب گوجه فرنگی را با ادویه به جگر اضافه کنید و تفت دهید. در آخر گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
- بعد از کمی تفت دادن، آب را به مخلوط اضافه کنید و در ظرفی بگذارید تا بپزد.
- بعد از اینکه آب به جوش آمد، انار و گلپر را به واویشکا اضافه کنید.
- بهتر است چند قاشق غذاخوری آب انار ترش یا آب نارنج به واویشکای جگر اضافه کنید.
- این غذا با نان و برنج سرو می شود اما با نان بیشتر طرفدار دارد.
- این غذا تقریبا خشک است.
- بهتر است ابتدا جگر را پخته و سپس خرد کرده و به غذا اضافه کنید زیرا کمی دیر پخته می شود.
- در برخی از مناطق شمال، گوشت سرخ شده یا مقداری گوشت چرخ کرده را نیز به جگر اضافه می کنند.
- می توانید مقداری آب لیمو اضافه کنید.