سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

12 خاصیت فوق العاده ماهی سالمون

1920 بازدید
21 خرداد 02
ریحون
,
بروزرسانی شده در تاریخ 21 خرداد 1402

12 خاصیت فوق العاده ماهی سالمون

چه آن را به صورت خام در سوشی بخورید و چه به صورت ماهی آزاد دودی، این ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است که به عنوان یک غذای بسیار حامی سلامت شهرت آن را به ارمغان آورده است. از فواید ماهی سالمون می توان به سلامت قلب و عروق، کاهش خطر سرطان، بهبود شناخت، محافظت از استخوان و مفاصل، پوست سالم، بینایی بهتر و متابولیسم کارآمد اشاره کرد. ماهی سالمون همچنین به عنوان یک غذای مغز برای کودکان و یک غذای آرام بخش برای مبتلایان به اختلال نقص توجه و بیش فعالی شناخته شده است.

ماهی سالمون چیست؟

ماهی سالمون گونه‌ای از ماهی است که بسته به مرحله رشد، هم در آب‌های شیرین (رودخانه‌ها) و هم در آب‌های شور (دریاها) یافت می‌شود. گوشت ماهی سالمون معمولا صورتی است اما می تواند بین سایه های قرمز تا نارنجی باشد.

ارزش غذایی ماهی سالمون

طبق پایگاه داده ملی مواد مغذی USDA، ماهی سالمون یک ماهی شناخته شده و محبوب است که منبع بسیار خوبی از پروتئین های آسان هضم (اسیدهای آمینه) و اسیدهای چرب مانند امگا 3 به شکل تری گلیسیرید و همچنین ویتامین ها است. مانند ویتامین A، ویتامین D و برخی از اعضای خانواده ویتامین B مانند کولین، اسید پانتوتنیک و بیوتین. همچنین حاوی مواد معدنی مانند سلنیوم، روی، فسفر، کلسیم و آهن است.

خواص ماهی سالمون برای سلامتی

مزایای سلامتی خوردن ماهی سالمون شامل موارد زیر است:

  1. خواص ماهی سالمون برای بدنسازی

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax