گوجه فرنگی سیاه و شناخت خواص بی نظیرش برای انسان
با خواص شگفت انگیز گوجه فرنگی سیاه آشنا شوید
گوجه فرنگی، جز سبزیجات خام محسوب می شود. در حال حاضر گفته شده است که گوجه فرنگی در واقع یک نوع میوه است. همه ما گوجه فرنگی های سبز و قرمز را دیدیم. همچنین، ما در مورد گوجه فرنگی زرد هم شنیده ایم، اما امروز می خواهیم با گوجه فرنگی سیاه آشنا شویم. بله گوجهفرنگی سیاه ! این گوجه که با نام سیاه ایندیگو رز (Black Indigo Rose) معروف استف خواص فوق العاده ای دارد. در این مقاله، با خواص شگفت انگیز گوجه سیاه آشنا شوید.
معرفی گوجه فرنگی سیاه
گوجه فرنگی های سیاه برای اولین بار توسط پروفسور جیم میرز در دانشگاه اورگان، کاشته شد. پروفسور جیم میرز، گوجه سیاه را از پیوند زدن گوجه فرنگی بنفش و گوجه فرنگی قرمز به وجود آورد. گوجه فرنگی های سیاه سالم تر از انواع گوجه فرنگی های قرمز هستند. گوجه سیاه، در طول روند رشد سبز است. هنگامی که خورشید به آن می تابد و بزرگ تر می شود به جای رنگ قرمز، سیاه می شود. از داخل به رنگ قرمز متمایل به بنفش است. طعم آن ها مانند گوجه فرنگی های معمولی نیستند و عطر و طعم بیشتری دارند. این گونه از گوجه فرنگی ها را می توان، هم به صورت طبیعی و هم صورت غیر طبیعی (تغییر ژنتیکی) پرورش داد. این گوجه فرنگی ها به طور طبیعی، اوایل یا اواسط تابستان می رسند.
گوجه فرنگی سیاه
علت سیاه بودن گوجه فرنگی سیاه
رنگ قرمز گوجه فرنگی های معمولی به دلیل وجود عنصر لیکوپن است. دانشمندان متوجه شدند که برخی از گوجه فرنگی ها حاوی یک رنگدانه بنفش مانند بلوبری، به نام آنتوسیانین هستند. رنگ سیاه گوجه سیاه به علت وجود آنتوسیانین بسیار بالا است. آنتوسیانین رنگدانه گیاه را از اشعه ماوراء بنفش خورشید محافظت می کند.
نیاز نیست باهاش غذا بپزید ، توی سالاد بصورت خام میل کنید
با گوجه سیاه چه غذای میشه درست کرد
سلام گوجه سیاه رو باید دم کنیم یا بریزیم توی غذا بعنوان ادویه
همینطور بخورید
میشه باهاش رب گوجه سیاه بپزیم ؟
میشه باهاش رب گوجه سیاه بپزیم ؟
همینطوری خام بخورید
ایااگر گوجه سیاه راخام استفاده کنیم در رابطه سلامتی موثر است