گروه های غذایی خطرناک برای سلامتی بدن
درباره غذاهای خطرناک چه کنیم ؟!
در مطلبی تحت عنوان تست غذا های خطرناک از شما عزیزان خواستم تستی را انجام دهید حال می توانید بر اساس میزان امتیازی که داشتید به توصیه های این مطلب توجه کرده و آن ها را عملی کنید.
باید از خوردن برخی از غذاها اجتناب کنید یا به یک باره این غذاها را کنار بگذارید یا دست کم از مصرف آن ها بکاهید چون چیزی را که می خواهید به شما نمی دهند. در ادامه فهرست کوتاهی از غذاهای خطرناک را آورده ام تا ساده تر شود. می بینید که زیاد نیستند، امیدوارم این فهرست شما را تحریک و تشویق کند تا بیشتر به غذای خود اهمیت دهید، اما تکرار می کنم حتما مراعات کنید.
قهوه !
قهوه دارای کافئین است، داروی محرکی که در چای و کولا وجود دارد، وقتی بیش از حد قهوه می نوشید فشار خونتان بالا می رود و این باعث می شود احساس بی قراری و اضطراب کنید، درست است که قهوه محرک است اما باعث پرکاری غدد فوق کلیوی و خستگی بیش از حد شما می شود. به علاوه همه ی قهوه ها حتی آن هایی که کافئین ندارند باعث پیری پوست می شوند. همچنین قهوه جذب آهن و روی را تا بیش از پنجاه درصد کاهش می دهد و این سامانه ی ایمنی شما را به مخاطره می اندازد.
آرام آرام قهوه را کنار بگذارید به جای آن شروع کنید به نوشیدن دم کرده های گیاهی مثل نعناع صحرایی، بابونه، گزنه، شبدر قرمز و گل قاصدک یا نوشیدن افشره ی میوه های تازه در آب داغ را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مصرف زیاد قهوه شما را به سرماخوردگی و آنفولانزا حساس می کند.
گروه های غذایی خطرناک برای سلامتی بدن
غذاهای چرب !
مصرف مقدار زیاد غذاهای چرب مثل گوشت قرمز، فرآورده های لبنی چرب و غذاهای سرخ شده شرایین را تنگ می کند، ذخایر کلسیم را از بین می برد و عمل قلب و دیگر اندام های حیاتی را تهدید می کند. راه فراری ندارید، خوردن بیش از حد غذاهای چرب شما را چاق می کند. همچنین باعث افزایش فشار خون، حساسیت غذایی، بیماری قلبی، دیابت، ناراحتی های گوارشی، مشکلات کلیوی و کبدی، پوکی استخوان، التهاب مفصل و سرطان های روده ی بزرگ، پستان و رحم می شود.